Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Услуги

1-proektirane

Проектиране

екип от висококвалифицирани инженери, намира решения за отоплителни, вентилационни и климатични инсталации на вашите обекти – офис-сгради, промишлени помещения, заведения (кафенета,барове, ресторанти), хотели, жилищни сгради (подземни гаражи, битова вентилация и др.), халета, цехове, басейни и др.

2-proizvodstvo

Производство

Климатици и вентилация ЕООД, разполага със собствена база и модерно оборудване за производство на елементи и цялостно изграждане на вентилационни системи.

Изграждане и монтаж

Висококвалифицирани монтажни екипи са на разположение за осъществяването на всеки един ОВК проект и инсталация.

4-poddryjka-serviz

Сервиз и поддръжка

Екип от професионалисти се грижи за гаранционната и извънгаранционната техническа подръжка на ОВК системи и инсталации по най–коректния начин,
съобразявайки се изцяло с изискванията и нуждите на клиента.

5-reinjenering

Реинженеринг

Фирмата предлага вторично проектиране на част ОВК за вашите офис-сгради, промишлени помещения , заведения , хотели , жилищни сгради , халета , цехове , басейни и др.
Основната цел на реинженеринга в обласста на ОВК инсталациите е да подобри ефективността им и да се оптимизира инвестицията в обекта , като се предложат оптимални инженерно - технологични и високо - ефективни решения , които да удовлетворят клиента в енергийно и ценово отношение .

6-klimatizaciq

Климатизация

Климатици и вентилация ЕООД, предлага услуги свързани с климатизацията на битови и промишлени помещения , офис – сгради , цехове и др. Екип от специалисти , консултира всеки клиент , кое би било най-подходящото оборудване за даденият обект или проект , като целта е да се намери най – задоволителното решение във финансов план , като това не наруши нужната ефективност на климатичната система. Освен , консултиране спрямо нуждите на клиента , Климатици и вентилация ЕООД предлага монтаж , сервиз и поддръжка на подбраното оборудване , като по този начин се осъществява цялостна услуга , свързана с климатизацията на Ваши проекти и обекти.

7-otoplenie

Отопление

Климатици и вентилация ЕООД е фирма натрупала практически опит в сферата на изграждането на отоплителни инсталации . Фирмата предлага изграждане на нови или ремонт на стари отоплителни инсталации , като може да получите коректна оферта за необходимите материали , срок на доставка и разходи по монтажа.

8-ventilaciq

Вентилация

Правилната вентилация е важен фактор за нашето здраве. Отстраняването на неприятни миризми , дим и пара е необходим за нашият комфорт , както на работното място , така и в битови условия. Климатици и вентилация ЕООД , разполага със собствена производствена база за изработка на вентилационно оборудване и аксесоари, като по този начин предлага цялостно решение – от проектиране , през производство до монтаж на вентилационни системи.

Обади се сега!