Климатици и вентилация ЕООД. Професионализмът е най-важен за нас повече от 11 години.

Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. "Атанас Москов"

Обадете ни се

+35952 / 960 306

За нас

За нас

Климатици и вентилация ЕООД , стартира своята дейност през 2007г.,със седалище на управление и адрес в гр.Варна.

Дейността и обхваща проектиране, производство , реинженеринг , цялостно изграждане и поддръжка на ОВК инсталации.

Предлагаме пълна гама от съоръжения за климатизация , отопление, соларни  системи и вентилация за офис – сгради, цехове , битови и промишлени помещения , басейни , жилищни сгради и др.Благодарение на сътрудничеството си с водещи фирми в Европа и вносители на известни марки/модели  , осигурява модерно и високо – качествено оборудване със съответните предимства за своите клиенти.

Фирмата предлага комплексни услуги – производство , консултация , сервиз , изграждане , проектиране, реинженеринг.

Климатици и вентилация ЕООД , разполага със собствена производствена база за изработка на вентилационни елементи и аксесоари.

За своите повече от 10 години , нашите специалисти са придобили опит в областта на проектирането, консултирането , изработката и монтажа на всякакви видове ОВК инсталации и съоръжения . С изградените през годините многобройни проекти , като главен изпълнител и подизпълнител , с опита и лоялността на колектива към своите партньори  и клиенти , Климатици и вентилация ЕООД , гарантира високо качество , конкурентни цени и оптимални срокове на своите услуги .

През 2016 г. бе направено реновиране на производствената база на фирмата, както и модернизация на техническото оборудване , което от своя страна предразполага към по – голям производствен капацитет .

+35952 / 960 306

Работно време

Понеделник-Петък: 08:00-17:00

Събота: почивен ден

Неделя: почивен ден

Основни задачи
  • Подбор на опитни специалисти и повишаване на тяхната квалификация
  • Конкурентни цени
  • Коректност към изискванията на клиента
  • Високоефективни решения
  • Качество и гаранционно обслужване
Нашата мисия

Основната цел на екипа ни от високо квалифицирани инженери и техници е да задоволи изискванията на всеки клиент , като биват предлагани ефективни и икономически обосновани решения във всеки един аспект . Климатици и вентилация ЕООД се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганият асортимент от стоки и услуги , като главната насока е реализацията на високоефективни решения , качество на извършените услуги , конкурентни цени и оптимални срокове за изпълнение.

Получавайте нашите промоции

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте нашите специални предложения.