Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

За нас

За нас

“КЛИМАТИЦИ И ВЕНТИЛАЦИЯ” ЕООД


НАШАТА МИСИЯ
е да отговорим на нуждите и изискванията на всеки клиент, като предлагаме ефективни и икономически обосновани решения в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Правим това с безупречно качество, висок професионализъм, иновативност и отговорно отношение към партньорите!

НАШАТА ВИЗИЯ е да бъдем лидер в климатизацията, вентилацията и отоплението на сгради в Североизточна България, оставяйки удовлетворен всеки наш клиент!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

 • ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА, защото предлагаме това, от което имате нужда, в точното време и на точното място
 • БЕЗУПРЕЧНО КАЧЕСТВО, защото използваме най-съвременните технологии за проектиране, производство, монтаж и диагностика
 • ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, защото сме екип от изключително квалифицирани специалисти и си сътрудничим с утвърдени в световен мащаб бизнес партньори
 • ИНОВАТИВНОСТ, защото не спираме да търсим нови комплексни решения за дома, офиса и промишлените помещения
 • ОТГОВОРНОСТ И КОРЕКТНОСТ, защото винаги можете да разчитате на нас!

НАШЕТО МОТО: ЗАЕДНО КЪМ УСПЕХА!

История

Климатици и вентилация ЕООД , стартира своята дейност през 2007 година в град Варна.                                                                                     

Предлагаме пълна гама от съоръжения за климатизация, вентилация, отопление и соларни системи подохдящи за всякакъв тип сгради – офис, жилищни и промишлени, производствени помещения, басейни.

Благодарение на сътрудничеството ни с водещи фирми в Европа, осигуряваме модерно и висококачествено оборудване за своите клиенти.

Предлага комплексни услуги – производство, консултация, сервиз , изграждане, проектиране, реинженеринг, цялостно изграждане и поддръжка на ОВК инсталации.                                                                         

Климатици и вентилация ЕООД , разполага със собствена производствена база за изработка на вентилационни елементи и аксесоари.                           

За своите  10 години нашите специалисти са придобили опит в областта на проектирането, консултирането, изработката и монтажа на всякакви видове ОВК инсталации и съоръжения . С изградените през годините многобройни проекти, като главен изпълнител и подизпълнител, с опита и лоялността на колектива към своите партньори и клиенти, Климатици и вентилация ЕООД, гарантира високо качество, конкурентни цени и оптимални срокове на изпълнение.                                                                         

През 2016 година производствената база и техническото оборудване на фирмата са изцяло обновени и модернизирани, което одопринася за по – голям производствен капацитет и богат асортимент.

+35952 / 960 306

Работно време

Понеделник-Петък: 08:00-17:00

Събота: почивен ден

Неделя: почивен ден

Основни задачи
 • Подбор на опитни специалисти и повишаване на тяхната квалификация
 • Конкурентни цени
 • Коректност към клиента
 • Високоефективни решения
 • Качество и гаранционно обслужване
Нашата мисия

Основната цел на нашият екип от високо квалифицирани инженери и техници е да отговори на нуждите и изискванията на всеки клиент, като им предлага ефективни и икономически обосновани решения в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Компанията се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганият асортимент от стоки и услуги. Разполага със собствена сервизна база, оборудвана с нова и модерна апаратура за диагностика и ремонт на климатични системи. Фирмата работи с водещите световни производители на климатична техника. Всички продукти, които предлага са с доказан произход и качество, както и с пълна гаранция до 5 години.

Получавайте нашите промоции

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте нашите специални предложения.

  Обади се сега!