Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Отоплителни системи

Ние от „Климатици и вентилация“ ЕООД следваме най-съвременните тенденции в отоплението и предлагаме модерни решения за отопление на разумни цени.
Проектираме, доставяме, монтираме и поддържаме отоплителни системи с различни източници на топлина според желанието и възможностите на нашите клиенти – термопомпи, котли и камини на биомаса /пелети, дървесен чипс и други/, на твърдо гориво – дърва и въглища, горивни камери за вграждане, електрически и електродни индукционни котли.
Топлинният комфорт в помещениата се постига с различни отоплителни тела според желанието на клиента. /радиатори,водни конвектори и други/.
Подово отопление – система за отопление, в която топлинният поток се прехвърля от тръба на охладителната течност, чрез конкретен панел за отопление, както и чрез настилката на потребителя от радиацията.
Подово отопление-водно
Подово отопление – характеристика близка до идеалната, най-подходящ за дадено лице, равномерно разпределение на температурата в помещението.
Често подовото отопление е система за предотвратяване на студените течения от прозорците, бързо загряване на въздуха в близост до повърхността на пода. В допълнение, въздухът циркулира по-малко прах, тъй като на практика няма горещи точки, произтичащи от използването на радиатори.
Изграждането на отоплителни системи е част от основната дейност на фирма Климатици и вентилация. Нашият екип предлага изготвяне на проекти за отоплителни инсталации.
Ще ви дадем експертен съвет и аргументирано мнение, за да ви помогнем да вземете най-правилното решение за вашия дом. Освен проектирането, ние предлагаме монтаж и поддръжка на инсталираната система.

Показване на единичен резултат

Call Now