Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KATA с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KATA с черен панел

7280,00 лв.

Код: AUXG45KRLB/AOHG45KATA black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KATA

Ако търсите перфектния климатик за голяма стая, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KATA с черен панел е идеалното решение. С новата си циркулационна серия, този модел предлага ново ниво на удобство и ефективност. Простият и елегантен дизайн на черния панел не само, че изглежда стилно, но и е изключително функционален.

Невероятна енергоефективност

Енергийна ефективност е ключов акцент в нашето съвремие. Този инверторен климатик е проектиран с високи стандарти за енергийна ефективност, което гарантира, че потреблението на електрическа енергия остава на минимум, без компромис за комфорта. С инверторната технология, климатикът автоматично регулира работната си мощност, за да осигури оптимално охлаждане без излишно потребление на електричество.

Широк температурен диапазон

Климатикът AUXG45KRLB/AOHG45KATA е способен да работи в широк температурен диапазон, което го прави подходящ за различни атмосферни условия. Независимо дали става въпрос за горещо лято или студена зима, този климатик ще поддържа комфортна температура в помещението.

Персонализиран стил

С възможността да избирате цвета на панела, можете лесно да интегрирате климатичната система в интериора на вашето помещение. Черният панел не само, че добавя луксозен вид, но също така е лесен за поддръжка и почистване. С различните опции за цветове, можете да намерите идеалния климатик, който да се впише перфектно в обстановката на вашия дом или офис.

Подходящ за всяко пространство

Климатикът е проектиран с ума за големи стаи, така че той е идеален за офиси, търговски центрове или дори за домове с отворени пространства. Неговата циркулационна система осигурява равномерно разпределение на въздуха, така че не само, че ще можете да контролирате температурата, но и влажността на въздуха в помещението.

Лесно управление

Модерният климатик идва с интуитивна дистанционна система, която позволява безпроблемно регулиране на функциите и настройките. Сега можете да уплътнявате комфортната температура на дом или офис с един бутон.

Заключение

Ако сте готови да инвестирате в инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB/AOHG45KATA, не само ще се насладите на прохлада през горещите летни дни, но и ще имате дълготраен и енергийно ефективен уред, който ще подобри качеството на въздуха и вашето общо благосъстояние.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!