Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA с черен панел

5580,00 лв.

Код: AUXG30KRLB/AOHG30KATA black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA

Ако търсите климатик, който да отговори на нуждите на големи помещения и да съчетава иновации с ефективност, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA с черен панел е перфектният избор за вас. С новата циркулационна серия, този климатик осигурява оптимална температура и комфорт в помещения с голяма площ. Независимо дали е офис, салон или друга голяма стая, AUXG30KRLB/AOHG30KATA е проектиран да осигури висококачествено климатизиране.

Висока енергоефективност

С енергиен клас SEER 6.10 (А++) и SCOP 4.00 (А+), AUXG30KRLB/AOHG30KATA е един от най-енергоефективните климатици на пазара. Това означава, че не само ще спестите пари от сметките за електричество, но и ще намалите въглеродните си emissions. Инвестирането в такъв климатик е инвестиция в устойчиво бъдеще и в комфорт на вашата среда.

Уникален дизайн и избор на цветове

Климатикът предлага избор на цветен панел, който да се съчетае с интериора на вашето помещение. Черният панел не само добавя стил и елегантност, но и е практичен, тъй като не показва прах и замърсявания. Този климатик не е просто уред, а и елемент от дизайна на вашия дом или офис.

Работа в широк температурен диапазон

С дългогодишния опит на General Fujitsu в производството на климатична техника, моделът AUXG30KRLB/AOHG30KATA очаква да работи безпроблемно в широк температурен диапазон. Дори при екстремно горещи или студени външни условия, този климатик ще ви предостави нужната температура и комфорт.

Безпроблемна инсталация и поддръжка

АUXG30KRLB/AOHG30KATA е проектиран и за лесна инсталация и поддръжка. Модерната технология позволява бързо и безпроблемно монтиране, а след инсталацията, уредът е лесен за настройка и управление. В случай на нужда от поддръжка, наличието на резервни части и екипи от специалисти от General Fujitsu гарантира минимални преходи във времето на изчакване.

Висококачествени компоненти

За производството на AUXG30KRLB/AOHG30KATA се използват само най-добрите компоненти и материали, което гарантира дълготрайна работа и надеждност. Уверете се, че инвестирате в климатик, който е замислен да служи дълго и безпроблемно.

Доверие в бранда General Fujitsu

Избирайки климатик с марка General Fujitsu, вие получавате продукт от утвърден производител с дълга история в климатичната индустрия. Това е марка, на която можете да се доверите, тъй като предлага висококачествени и иновационни решения за климатизиране.

Приложение и функционалност

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA е идеален за разнообразие от приложения, от домашни до търговски. Независимо дали искате да охладите голяма стая, офис или дори търговски обект, този климатик е проектиран да отговори на всичките ви нужди, осигурявайки комфорт и ефикасност.

В заключение, General Fujitsu AUXG30KRLB/AOHG30KATA е климатик, който обединява иновации, стил и функционалност, в резултат на което получавате умно и устойчиво решение за вашето климатизиране.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!