Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Колонен климатик Nippon NFGD-48HRFN8-Q + NOE30U-48HFN8-R

Колонен климатик Nippon NFGD-48HRFN8-Q + NOE30U-48HFN8-R

6100,00 лв.

Колонният климатик Nippon NFGD-48HRFN8-Q / NOE30U-48HFN8-R е идеално решение за ресторанти, заседателни зали, търговски обекти и други големи помещения с площ до 100 кв.м. Той е със стилен дизайн на вътрешното тяло и лесно, интуитивно управление. Моделът притежава мощен мотор и енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Гаранция: 24 месеца

Код: 2560455bt Категория:

Описание

Колонният климатик Nippon NFGD-48HRFN8-Q / NOE30U-48HFN8-R е идеалното решение за охлаждане и отопление на големи помещения, като ресторанти, заседателни зали и търговски обекти. Неговият стилен дизайн и интуитивно управление го правят не само функционален, но и естетически предпочитан сред потребителите.

Основни характеристики на колонния климатик Nippon

Този модел с мощност 48,000 BTU предлага висока производителност с енергийна ефективност клас A++ за охлаждане и A+ за отопление. Неговата мощна система и устойчиви параметри за работа го правят изключително подходящ за помещения с площ до 100 кв.м.

Мощност на охлаждане и отопление

С отдавана мощност на охлаждане от 4.96 до 15.46 kW, този климатик може да осигури комфорт в най-топлите дни. Също така, мощността на отопление варира от 4.4 до 18.49 kW, което го прави идеален за студените зимни месеци.

Енергийна ефективност

С SEER от 6.1 и SCOP от 4, колонният климатик е проектиран да спестява енергия. Потреблението на мощност варира в зависимост от условията, но остава в приемливи граници, което е сред основните предимства на модела.

Дизайн и управление на климатика

Стилният дизайн на вътрешното тяло гарантира, че климатикът не само че изпълнява функцията си, но също така допринася за интериора на помещението. Лесното управление и интуитивен интерфейс правят употребата на устройството удобна и ефективна.

Нива на шум

Технологията на шумозаглушаване позволява на климатичната система да работи при минимални шумови нива, което е идеално за хотели, офиси и други работни среди. Нивото на шум е между 51.5 и 55 dB, което спомага за комфортна атмосфера.

Температурен диапазон и много други

Работната температура на охлаждане варира от -15 до 50 °C, което го прави изключително универсален, а за отопление – от -15 до 24 °C. С този климатик можете да се насладите на комфорт през цялата година.

Със своята гаранция от 24 месеца, колонният климатик Nippon NFGD-48HRFN8-Q / NOE30U-48HFN8-R е идеално решение за всички, които търсят надеждно и икономично решение за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!