Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KRTA – трифазен с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KRTA – трифазен с черен панел

8080,00 лв.

Код: AUXG45KRLB / AOHG45KRTA - 3ph black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KRTA е идеалното решение за оптимално климатизиране на големи пространства. Тази нова циркулационна серия предлага редица предимства, които я правят ненадмината в своя клас.

Предимства на инверторните климатици

Летата стават все по-жарки, а зимите все по-студени. Когато става дума за комфорт в дома или офиса, инверторните климатици излизат на преден план. Техните пазарни предимства включват:

  • Ниска консумация на енергия: Благодарение на инверторната технология, климатиците адаптират работата си според нуждите на помещението.
  • Бързо достигане на желаната температура: Системата бързо реагира на промените в атмосферата, осигурявайки комфорт точно когато е необходимо.
  • Тих режим на работа: Минимален шум при работа, което е особено важно за спални и офиси.

Качество на въздуха

Служейки не само за охлаждане, тези климатици разполагат с различни филтри, които освежават въздуха в помещението. Премахват алергени и замърсители, осигурявайки свежест и здравословна среда.

Нови технологии

Инверторните климатизатори General Fujitsu внедряват иновации, които не само увеличават ефективността, но и предлагат уникални решения. Технологии като Wi-Fi управление и автоматично поддържане на температура добавят допълнителен комфорт и удобство.

За кого е подходящ AUXG45KRLB / AOHG45KRTA?

Този трифазен климатик с черен панел е идеален за:

  • Фирми: Големи офиси, магазини и ресторанти, където е необходима ефективна климатизация.
  • Домашна употреба: Премиум преживяване в домовете на взискателни клиенти.

Спецификации и данни

Климатика разполага с нова циркулационна серия, предназначена за оптимална работа в големи помещения, като висока енергоефективност, работа в широк температурен диапазон и избор на цвят на панела.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG45KRLB / AOHG45KRTA е перфектното решение за широка употреба. С неговата енергийна ефективност и иновации, не само ще се насладите на комфортни условия, но и ще предоставяте здравословна атмосфера за обитателите на пространството.

Не се колебайте да инвестирате в качества, които ще ви служат дълго време, и ще направят вашия дом или офис комфортен и съвременен.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!