Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E + RAS-10J2AVSG-E1

Инверторен климатик Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E + RAS-10J2AVSG-E1

2319,98 лв.

Инверторният климатик Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 впечатлява с уникалната си визия благодарение на текстилните покрития (светло сиво и тъмно сиво) включени в комплекта, с които може да персонализирате климатика спрямо дизайна на стаята. Характерният за серията Shorai Edge най-висок енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление е запазен и тук. Моделът е подходящ за помещения до 17 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградените филтри ще се насладите на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн, изключително тихо външно тяло, wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

Код: 2520956bt Категория:

Описание

Представяме Ви Инверторния климатика Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1! Този иновативен климатик не само че предлага отлична производителност, но също така впечатлява и със своя уникален дизайн. С текстилните покрития в светло и тъмно сиво цветове, Вие ще имате възможност да персонализирате климатика според интериора на помещението. Всяка стая заслужава малко стил, а този климатик определено ще го добави.

Икономия на енергия и комфорт

Този инверторен климатик е в клас A+++ за енергийна ефективност, което означава, че не само ще постигнете идеалния климат, но и ще спестите от разходите за електричество. С мощност от 2.5kW по време на охлаждане и 3.2kW по време на отопление, този климатик е подходящ за помещения до 17 квадратни метра.

Ниски разходи за експлоатация

Според оценките, годишният разход на електрическа енергия при охлаждане е само 102 kWh, а при отопление – 684 kWh. Това го прави изключително икономичен вариант за Вашия дом или офис. Всички климатици от серията Haori предлагат изключително тихо функциониране, а външното тяло се отличава с минимални нива на шум, което е идеално за спални, офиси или други зони за релаксация.

Иновативни функции за по-добър въздух

Инвестирайте в здравето на Вашето семейство, избирайки климатик, който предлага вградени филтри за почистване на въздуха. Те елиминират прах, алергени и други замърсители, осигурявайки по-чист и свеж въздух в помещението. Затова можете да сте спокойни, че климатикът Toshiba Haori не само охладява, но и подобрява качеството на въздуха в дома Ви.

Какво да очаквате от Toshiba Haori

С иновативен уголемен компресор, Toshiba Haori предлага висок странен обхват на работа при ниски температури. Специално проектираният микросистемен контролер гарантира оптималната настройка, дори при крайно неблагоприятни условия. Работната температура при охлаждане може да достигне до -15°C и до 46°C, докато за отопление работи стабилно до -15°C.

Дизайн, който вдъхновява

Със своя минималистичен стил и изчистени линии, Toshiba Haori се вписва красиво в съвременния интериор. Изборът на текстилни покрития е иновативен и стилен, което значително увеличава естетическата стойност на продукта.

Управление и комфорт

С вградено Wi-Fi управление ще можете да контролирате климатика си от всяка точка на дома или офиса. С помощта на мобилно приложение, можете да се уверите, че ще заварите дома си на идеалната температура, когато се приберете.

Гаранция и поддръжка

Важен аспект при избора на климатик е гаранцията. Toshiba предлагат 60 месеца гаранция, което е доказателство за качеството и надеждността на техните продукти. Периодичната поддръжка е важна, но и самият продукт е проектиран за дълготрайност.

Заключителни мисли

С Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 получавате не само климатик, но и стилен аксесоар, който подобрява качеството на въздуха, разходите за енергия и имиджа на Вашето пространство. Не се колебайте, инвестирайте в надеждност и комфорт с Toshiba Haori!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

60 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!