Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KBTB с черен панел

9280,00 лв.

Код: AUXG54KRLB / AOHG54KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KBTB с черен панел е идеалното решение за климатизация на големи помещения. Тази високоефективна система е проектирана да отговаря на нуждите на съвременния потребител, който търси оптимално климатизиране с помощта на иновационни технологии.

Предимства на инверторния климатик

Климатичните системи с инверторна технология предоставят редица предимства в сравнение с традиционните модели. Първо, те предлагат значителна икономия на енергия, благодарение на способността си да регулират скоростта на компресора. Освен това, инверторните климатици предлагат по-бързо охлаждане и отопление, поддържайки постоянна температура в помещението.

Енергийна ефективност

Инверторният климатик AUXG54KRLB/AOHG54KBTB е проектиран с оглед на енергийната ефективност, което го прави икономически изгодно решение за климатизация. Със своя висок клас на енергийна ефективност, климатикът минимизира разходите за електрическа енергия и оказва положително влияние върху околната среда.

Производителност в широк температурен диапазон

Едно от основните предимства на инверторния климатик е способността му да работи успешно в широк температурен диапазон. Той е проектиран да функционира оптимално както при ниски, така и при високи температури, което го прави идеален за използване през всички сезони.

Иновативен дизайн

Климатикът AUXG54KRLB / AOHG54KBTB с черен панел е не само функционален, но и естетически приятно решение. Модерният му дизайн се вписва в съвременната интериорна среда и допринася за визуалното впечатление на помещението.

Цветова гама

Едно от уникалните предимства на модела е възможността за избор на цвят на панела, позволявайки на потребителите да избират между различни стилове и предпочитания. Такъв избор е важен за съвременния потребител, който иска климатикът да допълва интериора на стаята.

Лесно инсталиране

Касетъчният климатик е проектиран за лесна инсталация на таван, което го прави подходящ за различни търговски и жилищни приложения. Монтажът му е бърз и удобен, с минимално въздействие върху интериора на помещението.

Функции и технологии

AUXG54KRLB / AOHG54KBTB предлага редица иновационни технологии и функции, които го правят предпочитан избор за потребителите. От интелигентно управление на температурата до тих режим на работа, този климатик е проектиран да отговори на различни нужди в климатизацията.

Управление на температурата

Интензивно адаптивно управление на температурата позволява на климатичната система да реагира на промените в околната среда, осигурявайки комфорт на всички присъстващи в помещението. Системата автоматично коригира работата си, за да поддържа желаната температура.

Тих режим на работа

Създадена с внимание към детайлите, AUXG54KRLB/AOHG54KBTB предлага тих режим на работа, което е важно за помещения, където тишината е от съществено значение, като например спални и офиси. Тази функция позволява на потребителите да се наслаждават на комфорт без досаден шум.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG54KRLB / AOHG54KBTB с черен панел е отличен избор за всеки, който желае ефективна, иновационна и естетически издържана климатизация. Със своите множество предимства и функции, той е идеалното решение за вашите климатични нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!