Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KBTB с черен панел

6480,00 лв.

Код: AUXG36KRLB / AOHG36KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KBTB с черен панел е идеалното решение за охлаждане и отопление на големи помещения. С иновативната си циркулационна система, той е проектиран не само да осигури комфорт, но и да покрие нуждите на потребителите, които се стремят към висока енергийна ефективност и стилно оформление.

Основни характеристики на инверторния климатик

Този климатик е идеален за пространства, където дизайнът има значение. Черният панел придава елегантен вид и е подходящ за всякакъв интериор. Нека разгледаме някои от основните му характеристики:

1. Висока енергоефективност

С SEER 6.55 А++ и SCOP 4.30 А+, моделът импресира със своите показатели на енергийна ефективност. Това не само че намалява сметките за електрическа енергия, но и допринася за опазването на природата. С инверторната технология, климатикът автоматично регулира мощността си, за да достигне и поддържа желаната температура.

2. Широк температурен диапазон

Независимо от времето навън, AUXG36KRLB / AOHG36KBTB работи ефективно в широк диапазон на температури. Той е проектиран да се справя както с високи, така и с ниски температури, което го прави идеален за всяко време. Тази гъвкавост осигурява постоянен уют и комфорт през целия ден.

3. Избор на цвят на панела

Ако не искате да компрометирате дизайна на вашето пространство, цветният вариант на черен панел е страхотно решение. Изборът на цветове ви позволява да си играете с интериора на стаята и да оформите безпроблемно климатичната система с останалата част от помещението.

4. Лесно управление и настройки

С най-новата технология, климатикът предлага удобен интерфейс за управление, което дава възможност за лесна настройка. С дистанционно управление можете да управлявате режима, скоростта на вентилатора и температурата на климатичната система, дори и да не сте в същата стая.

Допълнителни предимства

Климатикът General Fujitsu не само осигурява комфорт, но и притежава редица допълнителни предимства:

1. Тиха работа

С дебела шумоизолираща структура, климатикът работи тихо, така че можете да се наслаждавате на спокойствието в дома или работното си място. Тишината е важен фактор, особено когато имате нужда от концентрация.

2. Иновативен дизайн

Технологията на климатизация е равна на естетическата елегантност. С черния панел и тънкия профил, климатикът се вписва безпроблемно в съвременните архитектурни решения.

3. Подходящ за разнообразни приложения

Този модел климатик е подходящ не само за домове, но и за комерсиални пространства, офис помещения, магазини и ресторанти. Със своята мощност и ефективност, той е идеален партньор за всяко бизнес решение.

Обобщение

Климатикът General Fujitsu AUXG36KRLB / AOHG36KBTB е не само ефективно климатично устройство, но и модерен аксесоар за вашето пространство. Съчетанието на енергийна ефективност, иновации и eleganță го правят един от най-добрите избори на пазара. Плюсът на новата циркулационна серия е, че осигурява охлаждане и отопление, независимо от условията на околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!