Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB / AOHG30KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB / AOHG30KBTB с черен панел

5980,00 лв.

Код: AUXG30KRLB / AOHG30KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB / AOHG30KBTB е съвременен и високоефективен климатик, предназначен да осигури комфортна температура в широк температурен диапазон. Проектиран за големи стаи, той е идеалното решение за всеки дом или офис, който иска да комбинира стил и функционалност.

Основни характеристики на климатикът

Този инверторен климатик предлага множество предимства:

  • Нова циркулационна серия: Специално проектирана за големи помещения, включително търговски площи и офиси.
  • Висока енергоефективност: С показатели SEER 6.70 и SCOP 4.30, климатикът спестява енергия и пари. Клас A++ означава, че можете да се наслаждавате на комфорт, без да вредите на околната среда.
  • Избор на цветове: Възможността за избор на цвят на панела дава на потребителя свободата да избере климатик, който да се вписва в интериора на стаята.
  • Работа в широк температурен диапазон: Независимо от климатичните условия навън, този климатик поддържа идеалната температура дори при екстремни температури.

Как работи инверторната технология

Инверторните климатици, какъвто е и AUXG30KRLB, работят по различен начин от традиционните климатици. Вместо да включват и изключват компресора постоянно, инверторните климатици регулират скоростта на компресора, за да поддържат зададената температура. Това води до по-ниски разходи за енергия, тъй като не е необходимо да се използва толкова много енергия за охлаждане или отопление на помещението.

Предимства на касетъчните климатици

Касетъчните климатици предлагат редица предимства, които ги правят идеален избор за търговски и офис пространства:

  • Естетически вид: Тъй като са вградени в тавана, касетъчните климатици осигуряват чист и естетичен вид на помещението.
  • Равномерно разпределение на въздуха: Системата позволява равномерно разпределение на охладения въздух в помещението, което създава комфортна среда.
  • По-скромни размери: Касетъчните климатици заемат по-малко място и не пречат на обзавеждането на стена.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на климатика от типа AUXG30KRLB е лесна, но се препоръчва да бъде извършена от квалифицирани специалисти. Правилно извършената инсталация осигурява оптимална работа на системата и дълготрайност.

Редовната поддръжка също е важна. Препоръчително е да се проверява и почиства филтърът на климатика на всеки 1-2 месеца, за да се осигурят максимална ефективност и качество на въздуха.

Къде може да се монтира климатикът?

Климатикът AUXG30KRLB е проектиран да бъде инсталиран в различни типове помещения: от домове до офиси и търговски обекти. Независимо от средата, той предлага адаптивност и удобство, приспособявайки се към нуждите на потребителя.

Защо да изберете General Fujitsu?

На пазара съществуват множество производители на климатици, но компания General Fujitsu се е утвърдила като лидер благодарение на своето качество и иновации. Изборът на климатик от тях означава доверие не само в качеството, но и в изчесленото обслужване на клиентите.

Уверете се, че вашият дом е комфортен и енергийно ефективен, благодарение на инверторния климатик касетъчен General Fujitsu AUXG30KRLB / AOHG30KBTB. Инвестирайте в качество и комфорт още днес!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!