Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB с черен панел

5380,00 лв.

Код: AUXG24KRLB / AOHG24KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB – Вашето идеално решение за климатизация

Когато става въпрос за комфорт в дома или офиса, изборът на правилния климатик е от решаващо значение. Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB с черен панел е иновация, която предлага не само стил, но и изключителна производителност. Тази нова циркулационна серия е специално проектирана за големи стаи и осигурява отлична енергийна ефективност с SEER 6.60 А++ и SCOP 4,20 А+.

Дизайн и визия

С елегантния си черен панел, AUXG24KRLB / AOHG24KBTB представя модерен и естетичен елемент, който се вписва в съвременните интериори. Изборът на цвят на панела дава възможност на клиентите да персонализират климатизацията в зависимост от стила на помещението.

Висока енергийна ефективност

С класове на енергийна ефективност А++ и А+ за охлаждане и отопление, климатикът предлага не само комфорт, но и осезаеми икономии в сметките за електричество. Инверторната технология на Fujitsu позволява автоматично регулиране на мощността, в зависимост от нуждите на помещението.

Работа в широк температурен диапазон

Един от основните предимства на този климатик е способността му да работи ефективно при различни температурни условия. Независимо дали е горещо лято или студена зима, AUXG24KRLB / AOHG24KBTB осигурява постоянна и комфортна температура.

Предимства на инверторния климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB

Климатичните системи General Fujitsu са известни със своята надеждност и дълговечност. В допълнение към иновациите в дизайна, този модел е оборудван с множество функции, които улесняват употребата му и увеличават комфорта на потребителите.

Тихо работа

Независимо дали сте у дома, или на работното място, климатикът работи почти безшумно, което придава допълнителен комфорт на всяко пространство.

Лесно управление и контрол

Снабден с интуитивно дистанционно управление, потребителите имат възможност за бързо и лесно настройване на желаните температурни условия. Освен това, климатикът предлага функции за автоматично стартиране и изключване, което осигурява допълнителна удобство.

Икономия на енергия

Технологията на инверторите намалява консумацията на енергия, което означава, че освен комфорт, можете да се наслаждавате и на по-ниски разходи за енергия, като подобрявате екологичния си отпечатък.

Гъвкавост и адаптивност

Поради своята касетъчна форма, климатикът може да бъде инсталиран в различни места без да кара да изглежда обемист. Тази гъвкавост прави модела подходящ за използване в търговски помещения и големи домове.

Така че, ако търсите усъвършенстван, стилен и икономичен климатик за вашето пространство, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB / AOHG24KBTB е идеалният избор. Ние предлагаме персонализиран подход и експертна консултация, за да ви помогнем да вземете правилното решение за климатизация и да осигурите максимално удовлетворение от покупката.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!