Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB с черен панел

5080,00 лв.

Код: AUXG22KRLB / AOHG22KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB с черен панел е идеалното решение за климатизация на големи помещения. С уникалното си дизайнерско в команда на черния панел, климатикът не само че предлага невероятно представяне, но и естетически допринася за интериора. В тази статия ще разгледаме подробности относно функционалността, енергоефективността, стилния дизайн и други предимства, които предлага този климатик.

Преимущества на инверторния климатик AUXG22KRLB / AOHG22KBTB

Този модел климатик носи множество предимства, включително:

1. Нова циркулационна серия

Климатикът е част от новата циркулационна серия, която е проектирана специално за големи стаи. С мощна циркулация на въздуха, климатикът гарантира удобна температура и свеж въздух във всеки край на помещението. Това го прави идеален избор за офиси, търговски площи и други по-големи пространства.

2. Висока енергоефективност

С енергийни класове SEER 7,00 А++ и SCOP 4,40 А+, този климатик е изключително енергоефективен. Това не само, че намалява вашите сметки за електричество, но също така активно допринася за опазването на околната среда, защото използва по-малко енергия в сравнение с традиционните климатици.

3. Подбор на цвят на панела

Климатикът предлага възможност за избор на цвят на панела, което го прави лесен за интегриране с всеки интериор. От класически черен до внушителен бял, можете да персонализирате климатиката си в зависимост от стила на помещението.

4. Работа в широк температурен диапазон

Този климатик е проектиран да работи в широк температурен диапазон, изпълнявайки задачата си дори при много високи или ниски температури. Тази функциоаналност го прави надеждна опция през цялата година.

Технически характеристики и монтаж

Ще ви представим детайлна информация относно техническите характеристики и ръководството за монтаж на инверторния климатик.

Технически спецификации

  • Модел: AUXG22KRLB / AOHG22KBTB
  • Тип: Инверторен касетъчен климатик
  • Цвят на панела: Черен
  • Енергиен клас: SEER 7,00 А++, SCOP 4,40 А+
  • Работен температурен диапазон: -15°C до +50°C
  • Максимален въздушен поток: 1200 м³/ч

Ръководство за монтаж

Монтажът на такъв климатик изисква квалифициран техник, за да се гарантира правилната работа и дългосрочна издръжливост. Важно е да се избере стратегическо място за инсталиране, така че въздушният поток да се разпределя равномерно в помещението.

Най-добри практики за поддръжка

Поддръжката на климатик е от съществено значение за оптималната му работа. Редовното почистване на филтрите и проверки на системата от специалисти ще увеличат живота на уреда и ще поддържат неговия ефективен поток на въздух.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG22KRLB / AOHG22KBTB с черен панел е отличен избор за всяко пространство, което изисква ефикасно и стилно решение за климатизация. Със своите високи предимства и енергийна ефективност, той ще осигури комфорт на вашия дом или офис за години напред.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!