Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KRLB / AOHG18KBTB с черен панел

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KRLB / AOHG18KBTB с черен панел

4880,00 лв.

Код: AUXG18KRLB / AOHG18KBTB black panelbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KRLB / AOHG18KBTB с черен панел представлява невероятно решение за климатизация на големи помещения. С новата си циркулационна серия, той е специално създаден, за да отговори на нуждите за комфорт и енергийна ефективност в модерните домове и бизнес помещения. С высоким SEER от 7,00 и SCOP от 4,30, този климатик предлага отлично енергийно представяне, което ще спомогне за намаляване на разходите за електрическа енергия. Когато става въпрос за монтаж, касетъчният дизайн е изключително удобен и естетически приятен.

Бенефити на инверторния климатик

Енергийна ефективност за спестяване на разходи

Подходящ за всякакви климатични условия, инверторният климатик работи с по-голяма ефективност в сравнение с традиционните модели. Тази нова технология позволява на климатика автоматично да регулира мощността си, в зависимост от текущите нужди за охлаждане и отопление.

Персонализирани опции за панела

Клиентите могат да избират между различни цветове на панела, което ще добави допълнителен естетически аспект на интериора. Черният панел не само изглежда стилно, но и се вписва в различни опции за интериорен дизайн.

Широк температурен диапазон

Системата работи в широк температурен диапазон, което я прави изключително полезна за климатични условия с големи вариации. Независимо дали навън е горещо или студено, климатикът ще осигури необходимото удобство в помещението.

Технически характеристики

Лесно управление и поддръжка

Инверторният климатик предлага удобен контрол, включително дистанционно управление и опция за настройка на температурите, което го прави лесен за използване. Предоставя отлични функции за поддръжка, които ще удължат живота на машината.

Екологически съобразен

С инверторната технология, климатикът е по-малко опасен за околната среда. Намалените емисии CO2 демонстрират ангажимента на компанията към устойчивото развитие.

Шумово ниво

Работата на инверторния климатик е изключително тиха, което прави продуктът подходящ за употреба дори в спални и офиси.

Разнообразие от функции

Този инверторен климатик разполага с множество функции, включително автоматично рестартиране, роля на отстраняване на влага, и функция за самопочистване, за да осигури оптимална работа.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!