Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Колонен климатик Gree GVH48AL-K6DNC7A

Колонен климатик Gree GVH48AL-K6DNC7A

4960,00 лв.

Инверторният колонен климатик Gree GVH48AL-K6DNC7A е с енергиен клас А+ на охлаждане и А на отопление. Гарантира висока мощност и надеждна климатизация за големи помещения до 80 кв.м (снабдени с трифазен ток) като ресторанти, магазини или офиси. Всички климатици от серията са с 24 месеца гаранция.

Код: 2530006_1bt Категория:

Описание

Инверторният колонен климатик Gree GVH48AL-K6DNC7A е една от най-иновативните и ефикасни климатични техники на пазара, проектирана да отговори на нуждите на дори най-взискателните потребители. С енергиен клас А+ за охлаждане и А за отопление, този климатик не само осигурява оптимална температура, но и спестява значителни разходи за електричество.

Предимства на колонните климатици

Колонните климатици предлагат разнообразни предимства в сравнение с традиционните модели. Тези устройства се отличават с естетичен и модерен дизайн, което ги прави идеални за интегриране в интериора на ресторанти, магазини и офиси. С Gree GVH48AL-K6DNC7A можете да се насладите на мощно и ефективно климатизиране без да жертвате стил.

Оптималната мощност на охлаждане и отопление

С максимална мощност на охлаждане от 13.5 kW и отопление от 14.0 kW, Gree GVH48AL-K6DNC7A е проектиран да обслужва помещения до 80 кв. м. Работната температура за охлаждане варира от -15°C до 43°C, а за отопление от -15°C до 24°C, което го прави изключително адаптивен за различни климатични условия.

Интелигентни функционалности

C инсталиран Wi-Fi модул, Gree GVH48AL-K6DNC7A позволява дистанционно управление, което е удобство за всеки съвременен потребител. Независимо къде сте, вие можете да настройвате и контролирате климатика си с помощта на мобилно приложение.

Екологични технологии

С хладилен агент R32, Gree GVH48AL-K6DNC7A е проектиран да бъде екологично устойчив и да е на минимално влияние върху околната среда. Tехнологията с R32 също така подобрява ефективността на системата и намалява въглеродните емисии.

Обслужване и поддръжка

Поддържането на вашия климатик е от ключово значение за неговата дълготрайност и ефективност. Gree предлага 24 месеца гаранция за всички свои продукти, което осигурява спокойствие на потребителите. Редовната поддръжка включва почистване на филтрите, проверка на хладилния агент и обща инспекция на системата.

Как да изберете правилния климатик

Изборът на правилния климатик е важен, за да осигурите комфорт в домашната или работна среда. Една от основните насоки е да знаете размера на помещението, което искате да охлаждате или отоплявате. Необходимо е да се вземат предвид и условията на околната среда, за да се избере модел с подходяща мощност.

Защо да изберете Gree?

Gree е лидер в производството на климатични системи, славещ се със своята иновационна следа и ангажимент към качеството. С дълга история в индустрията, Gree предлага надеждни и мощни системи, които са идеални за всички видове приложения.

Заключение

Инверторният колонен климатик Gree GVH48AL-K6DNC7A е перфектната комбинация от мощност, ефективност и иновации. Независимо дали искате да поддържате комфортна температура в реномирания си ресторант или офис, този климатик ще бъдеВашия идеален избор. С разнообразни функционалности и атрактивен дизайн, той ще осигури клиентите ви или служителите ви максимално удобство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!