Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG14KVCA

Вътрешно тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG14KVCA

1950,00 лв.

Код: AGHG14KVCA - INDOORbc Категории: ,

Описание

Искате да освежите и подобрите комфортната температура у дома или в офиса? Инверторният модел AGHG14KVCA на General Fujitsu е идеалното решение, вдъхващо нов живот на вашето пространство. Съчетание от естетика, иновации и енергийна ефективност, това вътрешно тяло подов тип не само охлажда, но и топли, предоставяйки ви необходимия комфорт през всички сезони.

Защо да изберете подов инверторен климатик General Fujitsu?

Подовите инверторни климатици са признати за своите високи показатели на ефективност и гъвкавост. AGHG14KVCA е проектиран да се интегрира красиво в интериора на всяко помещение, осигурявайки оптимално разпределение на въздуха. С енергийна ефективност клас А+++, той ще спомогне за значително намаляване на разходите за електричество, без да правите компромис с вашия комфорт.

Висока енергийна ефективност

Енергийна ефективност клас А+++ е гаранция за ниска консумация на енергия. С инверторната технология, която регулира мощността на компресора в зависимост от текущото натоварване и потребностите на помещението, AGHG14KVCA няма да работи напразно. Вместо това, той максимально ще оползотвори енергията, пестейки пари в дългосрочен план.

Функции за комфорт и удобство

С функции като мобилен контрол и поддържане на температура от 10 градуса по Целзий, можете да бъдете спокойни, че дома ви ще бъде в идеална климатизация дори когато не сте у дома. Функцията за работа при ниски външни температури също е ключова, тъй като позволява на AGHG14KVCA да функционира ефективно дори и в зимни условия, поддържайки комфорт във вашия дом.

Технически спецификации

Когато избирате климатик, е важно да знаете спецификациите му. AGHG14KVCA притежава множество иновации, които го правят ненадминат избор:

Производителност и мощност

Независимо от размерите на помещението, AGHG14KVCA предоставя оптимална производителност за охлаждане и отопление. С лесен за инсталиране дизайн, той е идеален за малки и средни пространства.

Технология и иновации

General Fujitsu винаги е бил лидер в индустрията на климатичните системи с иновации, които интегрират последните технологии за постигане на енергийна ефективност и надеждност. AGHG14KVCA е един от техните модели, който доказва, че технологиите на бъдещето вече са тук.

Заключение

Не компрометирайте си комфорта! Изберете General Fujitsu AGHG14KVCA, устойчив на всякакви метеорологични условия и надеждно решение за вашите климатични нужди. С инвестицията в този висококачествен подов инверторен климатик, ще си осигурите не само перфектен климат, но и икономически предимства.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!