Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG09KVCA

Вътрешно тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG09KVCA

1650,00 лв.

Код: AGHG09KVCA - INDOORbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG09KVCA е идеално решение за вашите климатични нужди. С висок клас на енергийна ефективност (А+++), това мобилно устройство предлага изключително лесно управление и многофункционалност. Когато температурите навън паднат, инверторният климатик остава надеждно работещ, което го прави отличен избор за всякакви условия.

Иновативни технологии за ефективно климатизиране

Технологията на инвертора осигурява оптимизирано управление на температурата с по-ниски енергийни разходи. С функция за поддържане на температура 10°C, устройството ви позволява да съхраните идеален комфорт дори при студа.

Мобилен контрол за максимален комфорт

С опцията за мобилен контрол, можете да управлявате климатика си от разстояние. Това е особено удобно за ситуации, в които искате Вашият дом или офис да бъде охладен или затоплен преди да се приберете.

Работа при ниски външни температури

Климатикът е проектиран да функционира надеждно дори при много ниски външни температури, което го прави идеален за студените месеци. Вашият дом остава уютен и комфортен със системата на инвертора в действие.

Предимствата на инверторната технология

Инверторната технология осигурява множество предимства, сред които:

  • По-висока енергийна ефективност
  • По-ниски разходи за отопление и охлаждане
  • Подобрено контролиране на температурата

Сравнение с традиционните климатици

Докато традиционните климатици работят на принципа “включи-изключи”, инверторните системи регулират непрекъснато мощността на компресора, което води до по-нисък разход на енергия и ненужни колебания в температурата.

Устойчивост и дълготрайност

Климатикът General Fujitsu е проектиран да бъде изключително издръжлив, с дълъг живот и минимални нужди от поддръжка, което ще спести време и пари.

С Вътрешно тяло подов тип инвертор General Fujitsu – AGHG09KVCA, можете да сте сигурни, че вашият климат е осигурен с най-доброто от технологиите.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!