Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подов General Fujitsu AGHG12KVCA/AOHG12KVCA

Инверторен климатик подов General Fujitsu AGHG12KVCA/AOHG12KVCA

3099,00 лв.

Код: AGHG12KVCA/AOHG12KVCAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик подов General Fujitsu AGHG12KVCA/AOHG12KVCA е идеалното решение за всеки дом или офис, търсещ ефективно отопление и охлаждане, без компромиси в удобството и стилa. С иновативната технология на инверторите, той осигурява оптимален контрол на температурата в помещението, независимо от сезона.

Значението на инверторната технология

Инверторната технология е водеща в индустрията за климатизация, тъй като предлага множество предимства:

  • Подобрена енергийна ефективност: С висока енергийна ефективност, климатикът може да спести значителна сума от разходите за електрическа енергия.
  • Постоянна температура: Инверторът автоматично регулира температурата, така че да поддържа комфорт в помещението.
  • Тишина: Работи по-тихо в сравнение с традиционните климатици, което го прави подходящ за всяка стая.

Характеристики на климатик AGHG12KVCA/AOHG12KVCA

Климатикът General Fujitsu AGHG12KVCA/AOHG12KVCA е проектиран да предостави максимално удобство без да жертва ефективността:

1. Висока енергийна ефективност

Климатикът работи с енергийни класове A++/A+, което означава, че предлага отлична производителност при минимално потребление на енергия. Това го прави идеален избор за екологично осъзнати потребители.

2. Охлаждане и отопление

С охлаждане с SEER 8.20 и отопление с SCOP 4.10, климатикът осигурява ефективно решение за различни климатични условия, което го прави идеален за употреба през цялата година.

3. Капацитет

Климатикът предлага капацитет от 12 000 BTU, подходящ за помещения с различни размери, което е особено удобно за големи стаи или офиси.

4. Wi-Fi управление

Опцията за Wi-Fi управление чрез UTY-TFSXJ3 позволява на потребителите да управляват климатика дистанционно, с помощта на мобилно приложение. Това е идеално за онези, които искат контрол над температурата в дома си, докато не са на място.

С 36 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на представения климатик. За повече информация, можете да посетите този линк.

Заключение

Климатикът подов General Fujitsu AGHG12KVCA/AOHG12KVCA представлява комбинация от иновация, комфорт и енергийната ефективност, която е идеална за всеки дом или офис. Инвестирайте в качеството на климатизацията и осигурете си комфорт през целия годинa!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!