Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA

Инверторен климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA

2749,00 лв.

Код: AGHG09KVCA/AOHG09KVCAbc Категория:

Описание

В съвременния свят, където комфортът в домашната и работна среда е от съществено значение, инверторните климатици се утвърдиха като предпочитан избор сред потребителите. Инверторният климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA е доказателство за иновации в климатичната техника. Този модел предлага редица предимства, които не само подобряват комфорта, но и спестяват енергия.

Какво представлява инверторният климатик?

Инверторният климатик е устройство, което контролира температурата в помещението чрез използване на инверторна технология. Тази технология позволява на компресора да работи с променлива скорост, което означава, че климатикът може да регулира температурата по-ефективно, в сравнение с традиционните модели.

Какви са предимствата на инверторния климатик?

  • Спестяване на енергия: Инверторната технология изисква по-малко енергия в сравнение с конвенционалните климатици, което води до по-ниски сметки за електричество.
  • По-тиха работа: Поради променливата скорост на компресора, инверторните климатици работят по-тихо, което е особено важно за спални и офис помещения.
  • Интензивно и бързо отопление/охлаждане: Инверторният климатик може да достигне зададената температура много по-бързо, което повишава комфорта.

Как нашият модел се откроява?

Инверторният климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA предлага:

  • Технология с висока енергийна ефективност: Нашият модел е сертифициран с енергиен клас A+++ за охлаждане и A+ за отопление.
  • Охлаждане с SEER 8.50: Това означава, че климатикът е много ефективен при охлаждане, което е особено полезно през летните месеци.
  • Отопление с SCOP 4.30: Идеален за зимни условия, климатикът предлага надеждно отопление.

Технически спецификации на модела

Обезпечете си безопасността и надеждността, избирайки инверторен климатик с капацитет от 9000 BTU. Бихте могли да се насладите на комфортния климат в помещението, без да се притеснявате за високи разходи на енергия.

Опции за управление и гаранция

  • WI-FI управление: Моделът включва опция за WI-FI управление с UTY-TFSXJ3, което дава възможност за контрол от всяка точка на дома.
  • Гаранция: Можете да се доверите на компаниите, предлагащи гаранция от 36 месеца за този продукт.

Къде да го намерите?

Можете да научите повече за инверторния климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA, като посетите подови климатици на Булклима. Тук ще откриете и допълнителни модели с разнообразни характеристики и цени.

Заключение

Ако търсите надеждно и икономично решение за климатизация, инверторният климатик подов General Fujitsu AGHG09KVCA/AOHG09KVCA е правилният избор. Със своите превъзходни характеристики и възможности за Wi-Fi управление, той ще ви осигури безкомпромисно удоволствие от температурата в дома или офиса.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!