Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGKB + MUZ-EF25VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGKB + MUZ-EF25VG

2449,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 20 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520479bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е визуален символ на съвременната технологии за комфорт и ефективност в дома. Този климатик е проектиран с внимание към детайлите, предлагащ не само ефективно охлаждане и отопление, но и великолепен дизайн, който ще допълни интериора на всяка стая. С енергиен клас А+++ за охлаждане и А++ за отопление, този климатик е идеален избор за малки до средни помещения, като например спални, холове и офиси.

Основните характеристики на инверторния климатик Mitsubishi Electric

Климатиците от серията MSZ-EF предлагат набор от предимства, които ги правят ненадминати. Те са известни с инверторната технология, която осигурява прецизен контрол на температурата и спестява енергия, намалявайки разходите за електрическа енергия.

Енергийната ефективност

С енергийни класове, които достигат до А+++, Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е сред най-икономичните инверторни климатици на пазара. Той разполага с сезонен коефициент на охлаждане (SEER) от 8.5 и сезонен коефициент на отопление (SCOP) от 4.7, което означава, че е идеален както за охлаждане през горещите летни дни, така и за отопление през студените зимни месеци.

Технология без шум

С ниски нива на шум (високо 36 dB, нормално 29 dB) този климатик осигурява тишина и комфорт, подходящ за спални или офиси, където тишината е от ключово значение. Когато е в безшумен режим, нивото на шум пада до 21 dB, което е по-тихо от шепот. Това го прави идеален за инсталиране в спални, къдетоno бързото заспиване е важно.

Комплексно решение за всяко помещение

Моделът е подходящ за помещения до 20 квадратни метра, предлагащ перфектно решение за малки пространства. Иновативната технология на климатизация позволява максимално постигане на комфорт, независимо от външните условия. С възможност за работа при температури от -10 до 46 °C за охлаждане и от -15 до 24 °C за отопление, климатикът може да функционира надеждно дори при екстремни условия.

Функционалности и удобства

Модерният дизайн на инверторния климатик впечатлява не само с естетика, но и с многобройни функции, които предоставят орис безупречен комфорт. Оборудван с Wi-Fi модул, моделът предлага възможност за дистанционно управление чрез смартфон или таблет. Това е особено полезно за потребителите, които искат да управляват температурата на своя дом, будейки се или преди да се прибират след дълъг ден.

Филтриране на въздуха

Митсубиши са се погрижили и за качеството на въздуха в помещенията. С вграден сребърен йонен филтър, въздухът се пречиства от бактерии, вируси и неприятни миризми, осигурявайки не само комфорт, но и здравословни условия за живот. Със сигурност можете да се наслаждавате на чист въздух, без да се притеснявате за потенциалните замърсители.

Лесна инсталация и поддръжка

Процесът на инсталация на модел Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е бърз и лесен. С минимални изисквания за място, климатикът може лесно да бъде инсталиран в почти всяко помещение. След инсталацията, поддръжката също е опростена, като редовната проверка и почистването на филтри са достатъчни, за да се поддържа отлично функциониране на уреда.

Заключение

Това, което Mitsubishi Electric предлага с модел MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG, е комбинация от иновация, ефективност и комфорт. С наличието на висок енергиен клас и множество функции, този инверторен климатик е идеално решение за всеки дом. Независимо дали търсите комфортен климат в лятото или топлина през зимата, този модел е наистина надежден грижник за вашето уютно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!