Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGKS + MUZ-EF25VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGKS + MUZ-EF25VG

2449,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 20 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520474bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е не само функционален, но и елегантен, предлагащ иновации в техника за контрол на температурата и климатизация. С енергиен клас A+++ на охлаждане и A++ на отопление, той е перфектен избор за вашия дом. Работи безупречно в помещения до 20 кв.м, което го прави идеален за малки и средни стаи, офиси или студиа.

Уникални функции и технологии

Климатики от серията Mitsubishi Electric предлагат уникални технологии, които подобряват ефективността и комфорта. С вграден Wi-Fi модул, потребителите могат да контролират устройството си дистанционно чрез мобилно приложение, което добавя допълнително удобство в ежедневието. Устройството е оборудвано със специален филтър със сребърни йони, който пречиства въздуха и помага за създаване на по-здравословна среда.

Енергийна ефективност

Климатикът Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG предлага енергийна ефективност, която е рядкост на пазара. С SEER от 8.5 и SCOP от 4.7, това устройство е проектирано да намалява разходите за електрическа енергия, без да жертва комфорта. Разходите за електрическа енергия за охлаждане и отопление са само 103 kWh и 716 kWh годишно, съответно.

Работни температури и способности

Климатика може да работи при температури от -10 до 46 °C при охлаждане и от -15 до 24 °C при отопление, което го прави подходящ за разнообразно климатично положение.

Технически спецификации

Отдавана мощност на охлаждане 1.2 / 2.5 / 3.4 kW
Отдавана мощност на отопление 1.1 / 3.2 / 4.2 kW
Ниво на шум 21 – 37 dB

Дизайн и пространство

Модерният и стилен дизайн на климатикa го прави подходящ за всякакви интериорни стилове. Размерите на вътрешното тяло – 299 x 895 x 195 мм – позволяват лесно поставяне дори в ограничени пространства. Освен това, с тегло от 11.5 кг, инсталирането му е лесно и удобно.

Гаранция и поддръжка

Mitsubishi Electric предлага 36 месеца гаранция на климатиците от тази серия, което осигурява спокойствие на потребителите. Лесната поддръжка и наличността на резервни части също допринасят за популярността на марката.

Екологичност

Използването на хладилен агент R-32 демонстрира ангажимента на Mitsubishi към опазването на околната среда, тъй като този газ е с по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е изключителен избор за всеки, който търси баланс между енергийната ефективност, стила и комфорта. С множество функции и атрактивен дизайн, той остава предпочитан вариант за дома и офиса.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!