Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKB + MUZ-EF35VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKB + MUZ-EF35VG

2999,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 25 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520881bt Категория:

Описание

За тези, които търсят ефективно и надеждно решение за климатизация, инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG е едно от най-добрите предложения на пазара. С висок енергиен клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление, този климатик предлага идеалната комбинация между производителност и икономия на енергия. Подходящ е за помещения до 25 кв.м и е идеален вариант както за домове, така и за офиси.

Предимства на инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG

Инверторните климатици имат множество предимства в сравнение с традиционните модели, и Mitsubishi Electric не прави изключение. Технологията на инверторния климатик осигурява плавно регулиране на мощността и значителна икономия на енергия. Благодарение на това, климатикът работи по-тихо и по-ефективно, което е особено важно в жилищни и работни помещения.

Икономичност

С енергийна ефективност от A+++ в режим на охлаждане и A++ в режим на отопление, премиум моделите на Mitsubishi Electric са проектирани да се справят с всякакви температурни условия, спомагайки за устойчиво развитие и минимизиране на разходите за домакинствата.

Работна температура

То е проектирано да работи в различни любими температури – от -10 °C до 46 °C за охлаждане, и -15 °C до 24 °C за отопление. Това го прави идеален за всякакви климатични условия, без значение дали е лято или зима.

Функции и технологии

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG идва с иновативен Wi-Fi модул, който позволява дистанционно управление на климатичната система чрез смартфон. Управляването през мобилно приложение предлага максимален комфорт и възможност за контрол на климатизацията, когато не сте вкъщи.

Филтър със сребърни йони

Климатикът е оборудван с уникален филтър, съдържащ сребърни йони, който ефективно пречиства въздуха от бактерии и алергени. Тази технология е особено подходяща за хора с алергии или респираторни проблеми, осигурявайки по-здравословна среда.

Дизайн

Със стилния си и модерен дизайн, инверторният климатик Mitsubishi Electric добавя естетическа стойност към всеки интериор. Размерите му го правят идеален за интеграция в различни пространствени условия без да заема много място.

Гаранция и сервиз

Всички климатици от серията идват с 36 месеца гаранция, предлагаща допълнително спокойствие за клиентите, които искат качество и безопасност при покупките.

Заключение

За всяко семейство или бизнес, който препоръчва на своите клиенти инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG, наистина бихте направили разумен избор. Проектиран да оптимизира комфорта и да спестява енергия, той предлага решение на всякакви нужди за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!