Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG12KETA

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG12KETA

800,00 лв.

Код: ASHG12KETAbc Категории: ,

Описание

Климатикът General Fujitsu ASHG12KETA е инверторен стенен климатик с модерен дизайн, който предлага множество предимства за вашия дом или офис. Когато става въпрос за качеството на въздуха и комфортната температура, този модел е лидер на пазара благодарение на иновациите, които предлага.

Основни характеристики на General Fujitsu ASHG12KETA

General Fujitsu ASHG12KETA е не само визуално привлекателен, но и съвсем функционален. Този климатик е проектиран с инверторна технология, която не само спестява енергия, но и увеличава ефективността на охлаждане и отопление. Разгледайте основните характеристики:

  • Нови технологии: С новият екологосъобразен хладилен агент R32, който е не само ефективен, но и безопасен за околната среда.
  • Ниски шумови нива: Това е особено важно за спални помещения или офиси, където тишината е приоритет.
  • Разширени функции за климатизация: Моделът предлага множество настройки, които ви позволяват да контролирате температурата и влажността по ваш вкус.

Енергийна ефективност

С клас A +++, General Fujitsu ASHG12KETA е един от най-енергоефективните климатични уреди на пазара. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфортни условия в дома си, без да се притеснявате за високи сметки за електричество.

Нова система за охлаждане

Хладилният агент R32 осигурява не само по-добра ефективност, но и по-ниски нива на вредните емисии. В момента на инсталиране и експлоатация, вие сте уверени, че правите избор в полза на околната среда.

Нови технологии в климатизацията

С развитието на технологиите, климатизацията също е преминала през значителни иновации. General Fujitsu ASHG12KETA е доказателство за това. Неговият съвременен дизайн и интуитивни контроли правят настройката на температурата и режима на работа лесна и удобна.

Дизайн и инсталация

С елегантния си и компактен дизайн, ASHG12KETA пасва идеално на всяко съвременно интериорно оформление. Процесът на инсталация е бърз и лесен, а специалистите ще ви помогнат да адаптирате климатичната система точно така, както желаете.

Поддръжка и сервиз

Поддържането на вашия климатик е от съществено значение за дълготрайността му. Това включва редовно почистване на филтри и проверка на хладилния агент. С General Fujitsu ASHG12KETA получавате не само качествени услуги, но и дългосрочна надеждност, което прави инвестицията в този климатик разумен избор.

Изглед към бъдещето

С напредването на климатичната технология, General Fujitsu остава начело в иновациите. Марката залага на устойчиво развитие и новаторски решения, които ще продължат да осигуряват комфорт и ефективност за клиентите.

Заключение

Изборът на климатик е важна стъпка за вашето домашно или офис пространство. General Fujitsu ASHG12KETA не само ще ви осигури приятна температура през цялата година, но и ще направите най-добрия избор за околната среда. С неговата енергийна ефективност, тихи операции и иновации, можете да сте сигурни в качеството и ефективността на всяка инсталация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!