Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKW + MUZ-EF35VEG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKW + MUZ-EF35VEG

2999,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 25 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520586bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG е един от най-иновативните и ефективни уреди на пазара. С енергиен клас А+++ за охлаждане и А++ за отопление, този климатик предлага не само отлична производителност, но и значителни икономии на електрическа енергия. Подходящ е за помещения с площ до 25 кв. м, което е идеално за малки офиси или стаи в дома.

Основни характеристики на Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG

Този климатик разполага с иновативен дизайн и е изработен от висококачествени материали, осигуряващи дълговечност и надеждност. С мощност от 12,000 BTU, той е способен да осигури необходимата температура при всякакви атмосферни условия. Различни функции, включително Wi-Fi контрол, позволяват на потребителите да настроят уреда от разстояние, което е особено удобно за заети хора.

Енергийната ефективност е ключова

Моделът MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG е проектиран с фокус върху енергийната ефективност. С сезона на охлаждане с коефициент SEER 8.5 и сезона на отопление с коефициент SCOP 4.7, потребителите могат да бъдат сигурни, че получават максимална производителност за всяка вложена единица енергия. Спестяванията в сметките за електрическа енергия са значителни, особено в дългосрочен план.

Удобство и плавност на работа

Моделът е създаден с тиха работа на уреда, като нивото на шум при охлаждане е само 21 dB. Оборудван е с различни режими на работа, позволяващи адаптиране на климата спрямо индивидуалните предпочитания. От модули, които осигуряват бързо охлаждане до такива, които предлагат комфортни, тихи условия, потребителите имат избор.

Филтърна система с сребърни йони

Един от най-значимите аспекти на Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK е неговата филтърна система, която използва сребърни йони за пречистване на въздуха. Това осигурява не само комфортна температура, но и чиста и здравословна среда за дишане. Тази функция е особено важна за домове с деца или алергични реакции.

Методи за инсталиране и лесна поддръжка

Инсталацията на климатика е улеснена чрез ясни инструкции и информация на производителя. Професионалната инсталация осигурява оптимална работа на уреда, но дори и при самостоятелна инсталация, потребителите могат да се уверят, че всичко е направено правилно.

Поддръжката на Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG е минимална, благодарение на висококачественото изпълнение и дълготрайни компоненти. Устройството е проектирано да работи безпроблемно и да изисква редки проверки.

Гаранция и обслужване

Всички климатици от тази серия идват с 36 месеца гаранция, което дава на клиентите увереност в качеството и надеждността на продукта. Освен това фокусът върху обслужването след продажбата е приоритет за компанията, което означава, че клиентите могат да очакват бързи и ефективни решения на всякакви проблеми.

Заключение

В заключение, инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGK / MUZ-EF35VG предлага множество предимства – от висока енергийна ефективност до елегантен дизайн и иновативни технологии за пречистване на въздуха. Със своите характеристики и функции, той представлява оптималният избор за тези, които искат да съчетаят комфорт и икономичност. Независимо дали става въпрос за охлаждане през летните месеци или отопление през зимата, този климатик ще отговори на всичките ви потребности. Не пропускайте възможността да се насладите на идеалната климатична среда във вашия дом или офис!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!