Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG07KETA-B

Вътрешно тяло стенен тип инвертор General Fujitsu ASHG07KETA-B

740,00 лв.

Код: ASHG07KETA-Bbc Категории: ,

Описание

Климатичната система е незаменима част от съвременния дом, особено през летния сезон. Въздушния климатик ASHG07KETA-B от General Fujitsu е инверторен модел, който предлага напреднала технология за климатизация и оптимални условия за комфорт през всяко време.

Инверторна технология за максимален комфорт

Инверторните климатици, като моделът ASHG07KETA-B, са известни със свойството си да регулират мощността според нуждите на помещението. Технологията позволява значителни икономии на електрическа енергия и подобряване на комфорта, тъй като климатикът работи по-ефективно, без да изключва и включва често.

Предимства на инверторните климатици

  • По-ниска консумация на енергия
  • Поддържане на стабилна температура
  • Ниско ниво на шум

Иновационен дизайн

ASHG07KETA-B не само предлага отлична производителност, но също така има модерен и елегантен дизайн, който лесно се вписва в съвременните интериори. Неговите чисти линии и компактни размери правят монтажa лесен и удобен.

Екологосъобразна свързаност

Една от основните характеристики на този климатик е използването на новия хладилен агент R32, който е значително по-екологосъобразен в сравнение с предишните версии. Той осигурява отлична производителност при охлаждане и производството на по-малко въглеродни емисии.

Какво е хладилен агент R32?

R32 е хладилен агент ново поколение, който има по-ниска способност в увеличаването на глобалното затопляне (GWP). Това го прави по-безопасен избор за околната среда.

Изключителна тишина

Климатикът ASHG07KETA-B е проектиран да работи тихо, благодарение на неговата голяма клапа. Ниските шумови показатели правят употребата му приятна, без да пречи на ежедневието.

Технически характеристики

  • Модел: ASHG07KETA-B
  • Тип: Стенен климатик
  • Мощност: 2.0 kW
  • Хладилен агент: R32
  • Декларация за енергийната ефективност: A++

Как да се грижите за климатика си?

Редовната поддръжка е ключова за дълготрайността на климатичната система. Осигурявайте редовно почистване на филтрите, проверявайте нивото на хладилния агент и планирайте професионални прегледи поне веднъж годишно.

Заключение

Обобщавайки, стенният инверторен климатик General Fujitsu ASHG07KETA-B е идеален за всяко домакинство, търсещо ефективност, екологичност и стил. С иновативната си технология и модерен дизайн, той не само ще осигури комфорт в дома Ви, но и ще спомогне за опазването на околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!