Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH12KMCG/AOHH12KMCG

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH12KMCG/AOHH12KMCG

1749,00 лв.

Код: ASHH12KMCG/AOHH12KMCGbc Категория:

Описание

Стенният инверторен климатик General Fujitsu ASHH12KMCG/AOHH12KMCG е иновация в съвременната климатизация, съчетаваща естетика и висока функционалност. С неговия изчистен и елегантен дизайн, той лесно ще се впише във всяко помещение, предоставяйки не само комфорт, но и стил.

Екологичен и енергоефективен климатик

Климатикът разполага с иновативен хладилен агент R32, който е известен със своята ниска вредност за околната среда. С енергиен клас A++ и SEER 7.70 W/W, той намалява разходите за електричество, което го прави икономически изгоден и екологично отговорен. С SCOP 4.60 W/W, той предлага и отлично отопление през зимните месеци.

Тихо и комфортно решение

Най-голямото предимство на ASHH12KMCG/AOHH12KMCG е неговата ниска шумова работа. С ниво на шума от само 20 dB(A), можете да се наслаждавате на свежата и хладна атмосфера без неприятни шумове, което го прави идеален за спални, офиси и всяко друго пространство, където тишината е важна.

Управление през Wi-Fi

Климатикът предлага възможност за безжично управление чрез WiFi адаптер, предоставяйки ви контрол върху температурата и режима на работа, където и да се намирате. Това е особено удобно, когато искате да върнете домашната си атмосфера в комфортен режим преди да се приберете.

Функционалности и предимства

Инверторните климатици са известни със своите предимства, включващи по-бързо и ефективно отапяне и охлаждане. С General Fujitsu ASHH12KMCG/AOHH12KMCG можете да настроите специфичната температура, която искате, а климатикът ще я поддържа автоматично, без да е необходимо да го настройвате отново.

Запазване на температурата в помещението

С функцията за запазване на температурата, климатикът автоматично регулира своята работа, за да поддържа комфортна температура. Това осигурява не само комфорт, но и спестяване на енергия, което е от основно значение за вашия бюджет.

Лесен монтаж и поддръжка

Тъй като този модел е стенен, монтажът му не изисква сложни конструкции или допълнителни усилия. Неговата поддръжка е лесна и не изисква специални инструменти или умения.

В заключение, стенният инверторен климатик General Fujitsu ASHH12KMCG/AOHH12KMCG е идеално решение за всеки, който търси комбинация от стил, функционалност и енергийна ефективност. С него, комфорта е на един клик разстояние.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!