Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG

2379,00 лв.

Код: ASHH14KMCG/AOHGH14KMCGbc Категория:

Описание

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG: Иновативно решение за вашия дом

Климатикът е не само удобство, но и жизнено необходима система, особено в моменти на екстремни климатични условия. С инверторния климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG ще получите не само охлаждане през лятото, но и отопление през зимата. В следващите редове ще разгледаме детайлно иновациите и предимствата, които този климатик предлага.

Елегантен дизайн и висока енергоефективност

Този модел се отличава с изчистен и стилен дизайн, който перфектно се вписва в интериора на всеки дом. Освен естетическите качества, климатикът предлага и висока енергоефективност, постигната благодарение на SEER 7,10 W/W A++ и SCOP 4.10 W/W A+. Влажността в помещението остава под контрол, благодарение на умелото управление на температурата.

Невероятно тишина

С минимални шумови показатели от 20 dB(A), инверторният климатик осигурява комфортна среда за почивка и работа. Това е особено важно в спални и офиси, където тишината е от съществено значение.

Технологични иновации и екологични решения

С инсталирането на новия екологосъобразен хладилен агент R32, нашият климатик е стъпка напред към опазване на околната среда. Технологията R32 намалява негативното влияние върху глобалното затопляне, докато предлага отлична производителност.

Функции за управление и автономност

Климатикът разполага с функция за запазване на температурата, която помага за поддържането на комфортна среда без постоянни мои корекции. За ваше удобство, климатикът може да бъде управляван и дистанционно, благодарение на безжичното интернет управление, което се осъществява чрез WiFi адаптер.

Перфектен за всеки дом

General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG е идеален избор за всяко помещение, независимо дали става въпрос за спалня, хол или офис. Системата е проектирана да бъде изключително тиха и ефективна, което я прави отличен избор за всяко съвременно домакинство.

Поддръжка и сервиз

В допълнение към производителността и надеждността, клиентите могат да се възползват от квалифициран сервиз и поддръжка. С регулярна поддръжка, климатикът ще продължи да работи ефективно и дълго време.

Заключение

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG е идеалното решение за подобряване на климатичните условия в дома и офиса. С елегантен дизайн, висока енергоефективност и тиха работа, той е сред водещите модели на пазара.

Не пропускайте възможността да направите вашето пространство по-комфортно и удобно с инверторния климатик от General Fujitsu!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!