Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W + SRC71ZR-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W + SRC71ZR-W

4399,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W / SRC71ZR-W е с енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. Той е идеален избор за климатизация на големи помещения до 49 кв.м. Разполага с алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха и 36 месеца гаранция.

Код: 2520515bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W / SRC71ZR-W е съвременен уред с висока ефективност за климатизация на просторни помещения, предлагащ енергиен клас А++ при охлаждане и А+ при отопление. С мощност, достигаща до 8.0 kW за отопление и 7.1 kW за охлаждане, той е предназначен да осигури комфорт и удобство дори в най-горещите летни дни и студените зимни месеци.

Какво представлява инверторната технология?

Инверторните климатици, като моделът SRK71ZR-W, работят с инверторна технология, която позволява плавно регулиране на мощността на компресора. Това не само осигурява постоянна температура в помещението, но също така спестява енергия, като намалява разходите за електрическа енергия. Инверторната технология е революционен напредък в климатичната индустрия, предлагайки значителни подобрения в енергийната ефективност и екологичните ползи.

Основни характеристики на Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W / SRC71ZR-W

Уредът е подходящ за площ до 49 квадратни метра, което го прави идеален избор за домашни или офис помещения. С производствени мощности от 2.3 kW до 10.0 kW, той може лесно да се адаптира към конкретните нужди на потребителите.

Допълнително, климатикът включва алерген-деактивираща система, която пречиства въздуха, като премахва прах, полени и други алергени, създавайки по-здравословна среда за живеене. При работа, нивото на шум на охлаждане може да варира между 25 dB в безшумен режим и до 44 dB на високо, осигурявайки тиха и спокойна обстановка.

Лесен монтаж и експлоатация

Монтажът на климатичната система е бърз и лесен, а дизайнът й е стилен и съвременен, съчетавайки се безпроблемно с интериора на всяко помещение. Външното тяло на уреда е компактен и изискан, което позволява да бъде инсталирано на всякакви места. Важно е да се изясни, че климатикът работи при температури от -15 °C до 46 °C, което го прави подходящ за различни климатични условия.

Общ преглед на характеристиките

Отдавана мощност на охлаждане 2.3 / 7.1 / 7.7 kW
Отдавана мощност на отопление 2.0 / 8.0 / 10.0 kW
Енергиен клас A++ / A+
Гаранция 36 месеца

С иновационния R-32 хладилен агент, Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W / SRC71ZR-W е не само ефикасен, но и екологичен. Хладилният агент R-32 е с по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с по-старите варианти, което го прави отлично съвременно решение за климатизация, което съответства на глобалните усилия за опазване на околната среда.

Заключение

Климатикът Mitsubishi Heavy Industries SRK71ZR-W / SRC71ZR-W е идеалното решение за всеки, който търси надежден, ефективен и стилен климатичен уред. С множеството си характеристики, висока енергийна ефективност и удобство при експлоатация, той представлява инвестиция, която ще се изплати многократно чрез спестяване на разходи за енергийни източници и подобряване на качеството на живот в помещението, в което е инсталиран.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!