Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател Daikin Streamer MC55W

Въздухопречиствател Daikin Streamer MC55W

1130,00 лв.

Въздухопречиствателят Daikin MC55W ефективно пречиства въздуха от прах, вредни микроорганизми като алергени, полени и вируси, и едновременно с това неутрализира неприятните миризми. Моделът е с няколко филтъра с дълъг живот и плазмен йонизатор. Подходящ е за помещения до 41 кв.м. Гаранция: 36 месеца

Код: 2540209bt Категория:

Описание

Въздухопречиствателят Daikin Streamer MC55W е иновационно решение за подобряване на качеството на въздуха в помещенията, което предлага уникални технологии за пречистване. Със своите ефективни филтри и плазмен йонизатор, той не само премахва прах, но и унищожава вредни микроорганизми, полени и вируси, които могат да причинят алергични реакции и респираторни заболявания.

Как работи Daikin MC55W

Принципът на действие на въздухопречиствателя е изключително иновативен. Плазменият йонизатор генерира йони, които неутрализират негативните частици във въздуха. Това прави въздуха не само по-чист, но и по-безопасен за вашето здраве.

Филтри и техните предимства

Daikin MC55W разполага с многофункционални филтри, които осигуряват дълъг живот и ненадмината ефективност. Системата включва HEPA филтри, които са специално проектирани да засилват пречистването, като улавят дори най-малките частици. Благодарение на тях, вие ще се чувствате защитени от прах и алергени.

Идеален за всяко помещение

С максималната си производителност, въздухопречиствателят е идеален за помещения до 41 квадратни метра. Това го прави перфектен избор за спални, всекидневни или офиси. Можете да му се доверите не само за подобряване на качеството на въздуха, но и за създаване на по-комфортна и здравословна среда.

Лесен за поддръжка

Още един от многото предимства на модел MC55W е лесната му поддръжка. Сменяемите филтри са лесни за инсталиране и не изискват специални умения, което прави поддържането на устройството лесно и удобно.

Гаранция и надеждност

С гаранция от 36 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта. Daikin е марка с дългогодишен опит в производството на климатични уреди и въздухопречистватели, така че можете да се доверите на техните продукти.

Ползите за здравето

Пречистеният въздух е важен за нашето здраве. Въздухопречиствателят Daikin MC55W може да помогне за намаляване на риска от респираторни заболявания и алергии. Когато в помещението циркулира чист въздух, вие не само се чувствате по-добре, но и подобрявате качеството на живота си.

Как да изберем подходящия въздухопречиствател

При избора на въздухопречиствател е важно да вземете под внимание спецификациите на помещението, в което ще го използвате, както и специфичните нужди на вас и вашето семейство. Daikin MC55W е универсален модел, който може да отговори на различни изисквания.

Постоянно иновации

Daikin не спира да развива технологиите си и предлага нови решения за потребителите. Инвестирайки в нови технологии, те осигуряват все по-добри и ефикасни продукти, които подобряват качеството на живот на клиентите.

Къде да закупите

Въздухопречиствателят Daikin MC55W е наличен в множество онлайн и физически магазини. Преди покупка, уверете се в отзивите на потребителите и причините, поради които този модел е предпочитан.

Заключение

Въздухопречиствателят Daikin MC55W е отличен избор за всеки, който се стреми към по-чист и здравословен въздух в дома или офиса. Със своите предимства, лесна поддръжка и доказана надеждност, този продукт се утвърдил на пазара и предлага решение, от което вие и вашето семейство можете да се възползвате.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!