Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG

3899,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGK / MUZ-EF50VG се характеризира с висок енергиен клас: А++ на охлаждане и А+ на отопление. Подходящ е за помещения до 42 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520903bt Категория:

Описание

Запознайте се с инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG, който е не просто климатик, а интелигентно решение за комфорт в дома и офиса. С високо енергийно ниво А++ за охлаждане и А+ за отопление, този климатик е идеален за помещения до 42 кв.м. Със своя стилен дизайн и комбинация от иновационни технологии, той предлага не само оптимална температура, но и чист въздух благодарение на филтър със сребърни йони.

Основни подобрения и функции

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG е оборудван с множество функции, които поддържат вашия комфорт по всяко време:

Комфортен режим на работа

Климатикът разполага с интуитивен контролен панел и Wi-Fi модул в комплекта, позволяващ ви да управлявате устройството от разстояние. Независимо дали сте в дома или извън него, можете безопасно да настройвате температурата и режимите на работа.

Мощност и ефективност

С отдавана мощност от 5.0 kW за охлаждане и 5.8 kW за отопление, климатикът може да работи безпроблемно дори при екстремни температури. Работната температура за охлаждане вариира от -10 °C до 46 °C, а за отопление от -15 °C до 24 °C. С SEER от 7.2 и SCOP от 4.5, този климатик определено поставя нов стандарт в енергийната ефективност.

Иновативна технология за пречистване на въздуха

С добавените сребърни йони в неговия въздушен филтър, климатикът предотвратява разпространението на вредни бактерии и миризми, предоставяйки ви чист и свеж въздух, който е необходим за Вашето здраве.

Тих, но мощен

С ниво на шум, което варира от 30 dB в безшумен режим до 43 dB на отопление, Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG ви осигурява спокойствие и тишина без компромиси в мощността.

Как да изберем правилния климатик за вашето помещение

Изборът на правилния климатик е важен, за да осигурите комфорт и енергийна ефективност.

Оценка на площ и нужди

Преди всичко, обмислете площта на помещението, което искате да охладите или отоплите. Модела MSZ-EF50VGKB е идеален за площи до 42 кв.м.

Технологии и енергийна ефективност

Винаги търсете отлични SEER и SCOP показатели, което означава, че климатикът е проектиран да работи ефективно без да натоварва финансовите ви средства.

Бюджет

Мислете не само за първоначалната цена на климатика, а и за дългосрочните разходи за енергия. Инверторните климатици, подобно на Mitsubishi Electric, предлагат икономия в дългосрочен план.

Допълнителни функции

Помислете за допълнителни функции, които могат да бъдат от полза за вас, като Wi-Fi свързаност, режим на работа, икономичен режим и други иновации, предлагани от производителя.

С Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKB + MUZ-EF50VG, вие получавате всичко необходимо за оптимален комфорт, здравословен въздух и енергийна ефективност в едно атрактивно устройство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!