Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG36KMLA/AOHG36KATA

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG36KMLA/AOHG36KATA

5700,00 лв.

Код: ARXG36KMLA/AOHG36KATAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG36KMLA/AOHG36KATA е най-добрият избор за комфортна и ефективна климатизация на вашия дом или офис. Със своето изключително тънко проектиране и иновативни технологии, този климатик се вписва елегантно в интериора, като се използва за монтаж в окачени тавани. Неговата инверторна технология осигурява тиха работа и спестява енергия, дори и при ниски температури.

Характеристики и предимства на инверторния климатик канален General Fujitsu

Едно από най-важните предимства на ARXG36KMLA/AOHG36KATA е широка гама от характеристики, които го правят предпочитан избор сред потребителите:

1. Възможност за избор на напор

Този модел предлага възможност за настройка на напора между 30 и 150 Па, което означава, че можете да адаптирате климатизацията според специфичните условия на помещението.

2. Работа при ниски температури

Независимо от метеорологичните условия навън, инверторният климатик ще продължи да работи ефективно, осигурявайки комфорт и уют.

3. Висока енергийна ефективност

С енергийна ефективност от клас А, този климатик предлага значителни икономии на разходи за електрическа енергия, което е от съществено значение в ежедневието на всеки дом.

4. Тих режим на работа

Проектиран да работи безшумно, ARXG36KMLA/AOHG36KATA осигурява приятно и безшумно изживяване, което е особено важно за спални и офиси.

Монтаж и поддръжка на климатизацията

Правилният монтаж и периодичната поддръжка на инверторния климатик са ключови за неговата дълготрайност и ефективност. Препоръчително е услугите да бъдат извършвани от лицензирани специалисти.

1. Професионален монтаж

За да се гарантира оптимална работа, климатикът трябва да бъде монтиран от квалифицирани техници, които да осигурят правилно инсталиране на всички необходими компоненти.

2. Редовна поддръжка

Редовната поддръжка и профилактика са важни, за да се предотвратят проблеми и да се удължи живота на устройството. Можете да организирате мониторинг на работата на климатизацията, както и почистване на филтри и проверка на системата.

3. Подмяна на филтри

Затрудненото дишане и високи нива на шум могат да бъдат знак, че филтрите трябва да бъдат сменени. Препоръчително е те да се заменят на всеки 6 месеца.

Заключение

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG36KMLA/AOHG36KATA е отличен избор за всеки, който търси комбинация от стил, ефективност и функциалност. Със своите иновативни функции и висока енергийна ефективност, това устройство е заслужило своето място в съвременния дом или офис. Не се колебайте и инвестирайте в комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!