Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKW + MUZ-EF50VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGKW + MUZ-EF50VG

3899,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGK / MUZ-EF50VG се характеризира с висок енергиен клас: А++ на охлаждане и А+ на отопление. Подходящ е за помещения до 42 кв.м и притежава богат набор от функции, стилен дизайн и филтър със сребърни йони за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520495bt Категория:

Описание

Климатизацията на помещенията е отгоре на всяко желание за комфорт, особено в прохладния сезон на годината. Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGK / MUZ-EF50VG не само предоставя отлично охлаждане и отопление, но също така е нетипично енергийно ефективен. С енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление, този климатик е идеален за помещения с площ до 42 квадратни метра.

Основни функции и предимства на инверторния климатик Mitsubishi Electric

Една от основните характеристики на модела е мощността на охлаждане и отопление. климатикът предлага отдавана мощност на охлаждане от 5.0 kW, а отоплението достига до 5.8 kW, което е повече от достатъчно за осигуряване на комфорта на семейството ви. Освен това инверторната технология позволява автоматично регулиране на работната мощност в зависимост от нуждите, което води до спестяване на енергия.

Технология A++ и A+ енергийни класове

С енергийни класове A++ и A+ климатикът не само ще осигури ефективно отопление и охлаждане, но и ще спести пари от сметките за електрическа енергия. Тази екологична функция е особено важна за всички, които искат да намалят въглеродния си отпечатък.

Дизайн и естетика

Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGK впечатлява с елегантния си и модерен дизайн. Вътрешното тяло е с размери 299 x 895 x 195 mm, което му позволява да бъде инсталирано дори в по-малки пространства, без да заема много място. Дизайнът е съобразен с актуалните тенденции, за да допълни интериора на вашия дом.

Функция за пречистване на въздуха

Чрез интегрирания филтър със сребърни йони, климатикът не само охлажда и отоплява, но също така пречиства въздуха, което е от съществено значение за здравето на ползвателите. Сребърните йони имат антимикробни свойства, което помага за ограничаване на растежа на бактерии и гъбички.

Спецификации на инверторния климатик Mitsubishi Electric

Отдавана мощност на охлаждане на инверторния климатик: 1.4 kW (Мин.), 5.0 kW (Ном.), 5.4 kW (Макс) и отопление: 1.6 kW (Мин.), 5.8 kW (Ном.), 7.5 kW (Макс). Консумираната мощност на охлаждане и отопление, размерите на вътрешното и външното тяло, нивото на шум, и сервизните изисквания са от особено значение за потребителите.

Работна температура

Работната температура за охлаждане варира от -10 до 46 °C, докато за отопление – от -15 до 24 °C, което показва, че климатикът може да функционира в разнообразие от условия.

Гаранция и поддръжка

С 36-месечна гаранция, клиентите могат да се чувстват сигурни в качеството и надеждността на климатичната система. Поддръжката е лесна и не изисква специални инструменти.

Инсталация и съвети

Инсталирането на климатик е важен процес и обикновено е най-добре да се извърши от квалифициран специалист. За постигане на оптимални резултати, уверете се, че климатикът е позициониран на правилното място, за да осигури равномерно разпределение на въздуха.

Ако търсите надежден и енергийно ефективен климатик, Mitsubishi Electric MSZ-EF50VGK / MUZ-EF50VG е отличен избор. Качеството и иновацията, с които е проектиран, гарантира необходимото удобство и комфорт през всички сезони.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!