Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA

5280,00 лв.

Код: ARXG30KMLA/AOHG30KATAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA – Високоефективно решение за вашия дом

Ако търсите перфектния климатик, който да ви осигури комфорт при всякакви условия, инверторният климатик General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA е идеалният избор за вас. Създаден за монтаж в окачени тавани, този модел съчетава елегантен дизайн с невероятна енергийна ефективност.

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология позволява на климатичната система да регулира температурата с управление на скоростта на компресора. Това означава, че климатикът може бързо да достигне желаната температура и след това да поддържа постоянни нива на комфорт, без да работи на пълен капацитет постоянно. По този начин се постига значително намаление на разхода на енергия и дългосрочна надеждност на уреда.

Ползи от инверторната технология

  • Намалени енергийни разходи
  • Подобрено ниво на комфорт
  • По-тихо работещи системи
  • По-дълъг живот на оборудването

Основни характеристики на General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA

Тази канална инверторна климатична система разполага с множество иновации и настройки, за да се адаптира към нуждите на вашето помещение. С възможността за избор на напор между 30 и 150 Па, климатикът е изключително адаптивен, подходящ както за малки помещения, така и за по-големи пространства.

Климатик, проектиран за работа при ниски температури

General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA е специално проектиран да работи и при екстремни условия, което го прави перфектен за зимни месеци. Не се притеснявайте от студа; този климатик ще запази вашите стаи комфортно топли.

Качество и надеждност

С години опит в производството на климатични системи, Fujitsu е лидер в индустрията с доказан опит в качеството и иновациите. Система General ARXG30KMLA/AOHG30KATA предоставя не само отлично охлаждане, но и отопление, без да прави компромис с качеството.

Защо да изберете канален климатик?

Каналните климатици предлагат редица предимства в сравнение с традиционните модели. Те осигуряват дискретно и ефективно разпределение на въздуха, без да заемат ценна площ в помещението. Освен това, благодарение на своята енергийна ефективност, те предоставят значителни икономии на електрическа енергия.

Лесна инсталация

Инсталацията на каналния климатик General ARXG30KMLA/AOHG30KATA е лесна и удобна, благодарение на иновационния монтажен комплект. Както за нови, така и за съществуващи сгради, имате опцията да интегрирате системата безпроблемно.

Подходящи за разнообразни приложения

Тази климатична система е подходяща както за домове, така и за търговски помещения. Независимо дали става дума за офис, магазин или ресторант, General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA предлага гъвкави решения, за да отговори на всякакви нужди.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между инверторен и стандартен климатик?

Инверторните климатици предлагат по-добра енергийна ефективност и комфорт в сравнение с традиционните, които работят на максимален капацитет постоянно.

Мога ли да използвам този климатик през зимата?

Да, General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA е проектиран да работи и при ниски температури, осигурявайки комфорт през всички сезони.

Каква е гаранцията на продукта?

Гаранцията на продуктите Fujitsu обикновено е от 2 до 5 години, в зависимост от модела и условията на закупуване.

С General Fujitsu ARXG30KMLA/AOHG30KATA наистина можете да разчитате на качеството и надеждността, които идват с години опит в индустрията. Изберете вашето решение за климатизация днес и се насладете на перфектен уют!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!