Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG18KLLAP/AOHG18KATA

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG18KLLAP/AOHG18KATA

3800,00 лв.

Код: ARXG18KLLAP/AOHG18KATAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG18KLLAP/AOHG18KATA е вашето решение за високоефективно охлаждане и отопление, проектирано за монтаж в окачени тавани. Когато става въпрос за комфорт в помещението, качественият климатик играе ключова роля, особено в нашето време, когато климатичните условия варират. Нека разгледаме по-подробно какво предлага този климатик и защо е идеалният избор за вашия дом или офис.

Иновативен Дизайн и Технологии

С инверторната технология, този климатик осигурява постоянно и равномерно охлаждане и отопление. Въпреки че инверторните климатици може да изглеждат подобно на обикновените, те са по-ефективни и икономични. Как работи инверторът? Вместо да стартира и спира компресора, както при стандартните модели, инверторният климатик регулира скоростта на компресора, което значително намалява консумацията на енергия.

Гарантирано Качество

General Fujitsu е известен с произвеждането на висококачествени климатични системи. Това е доказано в историята на марката, която предлага иновации и надеждни решения за климатизация. С дългогодишен опит в индустрията, Fujitsu е лидер в разработването на технологии с фокус върху енергийна ефективност и устойчивост.

Работа при Ниски Температури

Климатикът ARXG18KLLAP/AOHG18KATA е проектиран да функционира и при натурално хладни условия. Това е особено важно в райони с по-студени зими, където много системи отпадат от експлоатация. С оптимизирана работа при температура до -15°C, този модел осигурява постоянна и комфортна температура в помещението, независимо от външните условия.

Висока Енергийна Ефективност

Енергийна ефективност е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид при избора на климатик. Специално проектиран, за да бъде много ефективен, моделът ARXG18KLLAP/AOHG18KATA отличава се с високи класове на ефективност, което означава минимални разходи за електрическа енергия.

Избор на Напор

Този инверторен климатик предлага опции за регулиране на напора от 0 до 90 Ра, което позволява на потребителите да настроят климатичната система в зависимост от конкретните условия на инсталацията. Това е особено полезно за проекти с ограничения на пространството или специфични изисквания за необходимата система за пренос на въздуха.

Ограничен Шум за Максимален Комфорт

Тъй като шумът е един от основните фактори, който влияе на комфортa в помещението, моделът ARXG18KLLAP/AOHG18KATA е проектиран с внимание за минимизиране на звука. Работният му режим осигурява тиха работа, което го прави идеален за офиси, спални или други пространства, където комфортът е от изключителна важност.

В заключение, инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG18KLLAP/AOHG18KATA е безупречен избор за всеки, който търси надеждно, удобно и ефективно решение за климатизация. С иновационната си технология, висока мощност, работа при студено време и ниски нива на шум, този климатик ще задоволи и най-взискателните потребители.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!