Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател Daikin Ururu MCK55W

Въздухопречиствател Daikin Ururu MCK55W

1356,00 лв.

Daikin Ururu MCK55W пречиства въздуха от прах, алергени, полени, вируси и неутрализира неприятните миризми. Моделът е с няколко филтъра с дълъг живот, плазмен йонизатор и функция за овлажняване на въздуха. Подходящ е за помещения до 41 кв.м. Гаранция: 36 месеца

Код: 2540208bt Категория:

Описание

Въздухопречиствателят Daikin Ururu MCK55W е иновационно решение за вашия дом или офис, предлагащо несравнима колекция от функции, които гарантират чистота и комфорт на въздуха. С нашия интелигентен дизайн и технология, продуктът е изключително подходящ за помещения до 41 кв.м. Дейкин Ururu пречиства въздуха от прах, алергени, полени и вируси, правейки вашата среда по-безопасна за вас и вашето семейство.

Основни функции на Daikin Ururu MCK55W

Системата е оборудвана с многофункционални филтри с дълъг живот, включващи HEPA филтри, които улавят до 99,97% от частиците с размер над 0.3 микрона. Освен това, плазменият йонизатор непрекъснато неутрализира неприятните миризми, осигурявайки свежест в помещението.

Функция за овлажняване на въздуха

В допълнение към пречистването, този въздухопречиствател предлага уникална функция за овлажняване на въздуха, която е особено важна през зимните месеци, когато въздухът е изсушен от отоплението.

Индикатор за замяна на филтъра

Daikin Ururu MCK55W разполага с индикатор, който ви уведомява кога е време за подмяна на филтрите, така можете да бъдете сигурни, че вашето устройство работи в оптимален режим.

Лесно управление и поддръжка

Този въздухопречиствател може да бъде управляван чрез интуитивен контролен панел, който позволява бързо и лесно нагласяне на настройките. Можете също така да изберете автоматичен режим, при който устройството само ще регулира работата си в зависимост от качеството на въздуха в помещението.

Енергийна ефективност

С енергийна ефективност клас А, Daikin Ururu MCK55W е икономичен избор за потребителите. Устройството работи безшумно и не пречи на вашия ежедневен живот.

Ползи от използването на Daikin Ururu MCK55W

Използването на въздухопречиствател е важна стъпка за поддържане на здравословна среда в помещението. Daikin Ururu MCK55W не само премахва частици от въздуха, но също така предава усещане за свежест, социална престижност и безопасност.

Как да изберем правилния въздухопречиствател

Когато избирате своя въздухопречиствател, е важно да вземете предвид квадратурата на помещението, нуждите на вашето семейство и специфичните проблеми, свързани с качеството на въздуха. Daikin Ururu MCK55W покрива широк спектър от потребности и е идеален за домове с чувствителни към алергени обитатели.

Как функционира пречиствателят

Технологията на Daikin Ururu MCK55W комбинира няколко етапа на пречистване, включително механично филтриране, плазмено йонизиране и овлажняване, за да осигури оптимално качество на въздуха.

Отзиви и впечатления от потребители

Потребителите на въздухопречиствателя Daikin Ururu MCK55W говорят само положително за неговата работа. Много от тях подчертават лесната поддръжка, ефективността в премахването на неприятни миризми и подобреното качество на въздуха.

Заключение

Ако искате да осигурите най-доброто качество на въздуха за вас и вашето семейство, въздухопречиствателят Daikin Ururu MCK55W е изключителен избор. С наука и технология, приложена в един стилен дизайн, можете да бъдете сигурни, че получавате най-добрата грижа за вашата дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!