Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG14KLLAP/AOHG14KATA

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG14KLLAP/AOHG14KATA

3500,00 лв.

Код: ARXG14KLLAP/AOHG14KATAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARXG14KLLAP/AOHG14KATA е идеалното решение за осигуряване на комфортни условия в помещения със специализирани нужди. Работейки с модерни технологии, този климатик предлага не само висока енергийна ефективност, но и възможности за инсталация в окачени тавани, което го прави перфектен за офис среди и търговски обекти. Позволете ни да ви представим в детайли предимствата и характеристиките на този продукт.

Предимства на инверторния климатик канален General Fujitsu

1. Висока енергийна ефективност

С инверторна технология, климатикът автоматично регулира производителността си, което води до по-ниска консумация на енергия и по-ниски сметки за електричество. Неговият SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) и SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) напълно отговарят на високи стандарти, което го прави екологично решение.

2. Работа при ниски температури

Този модел е специално проектиран да работи ефективно при ниски температури, предоставяйки надеждно отопление и охлаждане дори в студените зимни месеци. Неговите уникални технологии позволяват бързо достигане на желаната температура, което ви осигурява комфорт по всяко време.

3. Възможност за избор на напор

С уникалната си функция за регулиране на напора, климатикът ARXG14KLLAP/AOHG14KATA позволява на потребителите да настройват съответно режима на работа, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха из помещението. Предлага се в диапазона от 0 до 90 Ра, която осигурява флексибилност при инсталацията.

4. Компактност и естетика

Канален климатик не само, че е функционален, но и изключително компактен и esteticно издържан. С него можете да запазите естетическия вид на помещението, като климатичната система остава скрита в окачените тавани. Така се осигурява достатъчно свободно пространство и елегантен дизайн.

Технически характеристики на General Fujitsu ARXG14KLLAP/AOHG14KATA

1. Мощност и производителност

Климатикът предоставя впечатляваща производителност и мощност, което го прави идеален за помещение с различна големина. Специално проектираните му механизми осигуряват бързо и ефективно охлаждане или отопление.

2. Компютърен контрол и управление

С интуитивния си контролер, климатикът предлага лесно управление, позволявайки ви да следите температурата и да регулирате настройките без усилие. Това осигурява допълнителен комфорт и удобство при използването на климатичната система.

3. Безшумна работа

Важна характеристика на климатичната система е нейният тишина в работния режим. Чрез специално проектирания си вентилатор, климатикът предлага максимален комфорт, без да нарушава спокойствието на помещението.

4. Дългосрочна издръжливост и надеждност

General Fujitsu е известен със своето качество и надеждност. Всеки климатик е проектиран да бъде устойчив на всякакви условия и предлага дълъг срок на експлоатация.

Заключение

General Fujitsu ARXG14KLLAP/AOHG14KATA не само, че осигурява необходимия комфорт в помещението ви, но и е енергоефективно решение със стойностна инверторна технология. Инсталирайте го в своето предприятие и се насладете на подобрени комфорт и икономия с високотехнологично решение за охлаждане и отопление.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!