Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG

1799,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK / MUZ-AP25VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А+++ при охлаждане и А++ при отопление. Моделът е подходящ за помещения до 20 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.

Код: 2540203bt Категория:

Описание

Създаден, за да подобри вашето ежедневно преживяване, инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG е идеалният избор за всеки дом или офис. С елегантен и стилен дизайн, той перфектно се вписва в съвременната интериорна архитектура. Моделът е с енергиен клас А+++ за охлаждане и А++ за отопление, което го прави изключително икономичен и екологичен. Нашият инверторен климатик е проектиран с цел да осигурява перфектна температура в помещения до 20 кв. м, благодарение на иновационната си технология и прецизната настройка на температурата. Ниските нива на шум, които предлаганият климатик притежава, допринасят за спокойствието и комфорта, което е от съществено значение в нашето съвременния забързан живот.

Основни функции и предимства на Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG

Този инверторен климатик идва с редица вълнуващи функции, които правят ежедневието ви по-приятно:

1. Wi-Fi свързаност

С вградения Wi-Fi модул, можете лесно да контролирате климатичната система дистанционно. Управлявайте температурата на дома ви дори когато не сте наоколо. Просто инсталирайте приложението на телефона си и всичко е готово!

2. Висока производителност

Инверторният климатик предлага впечатляваща отдавана мощност на охлаждане – от 0.9 до 3.4 kW, а в режим на отопление мощността варира от 1.0 до 4.1 kW. Това ще осигури бързо и ефективно отопление и охлаждане, което е особено удобно през летните горещини и зимни студове.

3. Намалено ниво на шум

Моделът предлага безшумна работа, достигайки нива на шум от само 19 dB. Наслаждавайте се на спокойствието без да бъдете разсейвани от работа на климатика.

4. Енергийна ефективност

С годишен разход на електроенергия, който достига до 101 kWh за охлаждане и 698 kWh за отопление, инверторният климатик е не само мощен, но и невероятно икономичен. Спестете пари и опазете околната среда с енергийната ефективност на този климатик.

Инсталация и поддръжка

Установяването на Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG е лесно и безпроблемно, като само квалифициран техник би могъл да извърши всичките необходими настройки. След инсталацията, поддръжката включва редовно почистване на въздушните филтри и инвенторните компоненти, за да се осигури максимална производителност.

Поддръжка на климатика

Ние препоръчваме редовно обслужване най-малко веднъж годишно, за да поддържате климатика в оптимално състояние. Освен това, е важно да сменяте въздушните филтри на всеки три месеца, за да не задръствате системата с прах и мръсотия.

Гаранция и обслужване на климатика

Mitsubishi Electric предлага 36 месеца гаранция, което е чест сигнал за качеството на продукта. При всякакви проблеми, техническата поддръжка е достъпна, за да ви даде съвети и да разреши вашите притеснения.

Климатик за всяко време и всяко място

С Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG, можете да се насладите на перфектния климат, независимо от сезона. Подходящ е не само за домове, но и за офиси, магазини и всякакви обществени помещения. Чувствайте се удобно и удобно, където и да сте!

Общувайте комфортно и се насладете на идеалната температура с Mitsubishi Electric MSZ-AP25VGK + MUZ-AP25VG!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!