Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA

3250,00 лв.

Код: ARXG12KLLAP/AOHG12KATAbc Категория:

Описание

Климатизация на вашия дом или офис никога не е била по-лесна с инверторния климатик канален Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA. Този модел е специално проектиран за монтаж в окачени тавани, което позволява дискретно и ефективно разпределение на въздуха. Инверторната технология осигурява не само висока енергийна ефективност, но и подобрява комфорта на обитаване, поради равномерното отопление и охлаждане на помещението.

Основни предимства на инверторния климатик Fujitsu

Следните характеристики правят Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA изключителен избор за всяко пространство:

1. Възможност за избор на напор

С уникалната си система за регулиране на напора, климатикът предлага опции от 0 до 90 Ра. Това е изключително важно, когато става въпрос за специфични условия на инсталация, тъй като дава възможност за персонализиране в зависимост от нуждите на помещението.

2. Работа при ниски температури

Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA работи ефективно дори приextreme temperatures, което го прави идеален за всякакви климатични условия. Системата е проектирана да краткотрайни покава без загуба на производителност дори при ситуации с ниски температури.

3. Висока енергийна ефективност

С вградения инвертор, който автоматично регулира мощността на компресора, климатикът е способен да работи по-икономично в сравнение с традиционните модели. Това не само спестява разходи за електрическа енергия, но също така помага за опазването на околната среда.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на каналния климатик Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA е бърз и лесен, когато се извършва от опитни специалисти. Важно е да се следват указанията на производителя, за да се осигури дълготрайна и надеждна работа на системата.

Кратко ръководство за инсталация

Изборът на място за инсталиране е от съществено значение. Трябва да се уверите, че климатикът е разположен на място, което не пречи на нормалното движение на въздуха. Предпочитайте места близо до тавана, за да се постигнат оптимални резултати.

Поддръжка и обслужване

Редовната поддръжка включва почистване на филтрите и проверка на системата за наличие на евентуални повреди. За оптимално функциониране препоръчваме спазване на предписанията на производителите за поддръжка.

Гаранция и поддръжка

Продуктът идва с гаранция, която осигурява спокойствие на клиентите. Важно е да се регистрирате за гаранцията веднага след покупка, за да се възползвате от всички предимства.

Защо да изберете климатик Fujitsu?

Fujitsu е утвърдена марка, известна с качеството и иновациите в отоплителната и климатичната техника. Избирайки Fujitsu ARXG12KLLAP/AOHG12KATA, вие инвестирате в надеждност и дълговечност.

Иновативна технология

С иновацията в централната климатизация, Fujitsu задава нови стандарти за изискванията на потребителите.

Перфектен баланс между цена и качество

С конкурентна цена и стандарт на качество, Fujitsu предлага отличен прием на всеки, който търси надежден климатик.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!