Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG

3399,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK / MUZ-AP60VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 45 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520522bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG: Идеалният избор за комфорт и ефективност

В днешния свят, където качественият живот и енергийната ефективност са от основно значение, инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG се утвърдил като невероятно решение за отопление и охлаждане на дома или офиса. С елегантния си дизайн и висок клас на енергийна ефективност – A++, този климатик обещава да поддържа идеалната температура, независимо от климатичните условия навън.

Основни предимства на инверторния климатик

Mitsubishi Electric е лидер в индустрията за климатизация, а моделът MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG не е изключение. Този климатик е специално проектиран да работи при ниски нива на шум, което го прави перфектен за използване в спални, офиси и всякакви жилищни пространства. Неговото инверторно управление оптимизира производителността, като намалява енергийното потребление и осигурява постоянна температура, без резки колебания.

Технически спецификации

С максимална мощност от 21,000 BTU и подходящ за помещения до 45 квадратни метра, моделът предлага:

  • Охлаждане: 1.4 / 6.1 / 7.3 kW
  • Отопление: 2.0 / 6.8 / 8.6 kW
  • Годишен разход на енергия: 288 / 1398 kWh

Също така, инверторният климатик е снабден с Wi-Fi модул, който позволява дистанционно управление от вашия смартфон, предоставяйки удобство и лесна настройка на климатичните условия.

Комфорт през всеки сезон

Необходимо е да се поддържа комфортна температура през лятото и зимата, а климатикът Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG не само, че ще охлади помещението ви, но и ще създаде удобна среда през зимните месеци. Моделът работи надеждно дори при екстремни температури -10 до 46°C при охлаждане и -15 до 24°C при отопление.

Лесна поддръжка

Поддръжката на климатик Mitsubishi Electric е изключително лесна и не изисква специализирани умения. Подобно на много нови технологии, той предлага интуитивно управление на потребителя и бързо премахване на замърсяванията от филтрите. Също така, инверторният климатик е проектиран така, че да е устойчив на корозия, което увеличава жизнения цикъл на устройството.

Гаранция и надеждност

Mitsubishi Electric предлага 36 месеца гаранция на своите климатици, което е знак за доверие в качеството и дълготрайността на продуктите. С години опит и иновации, компанията стои зад своята техника, предоставяйки надеждност и удовлетвореност на клиентите.

Когато избирате климатик, който комбинира стил, ефективност и надеждност, инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK + MUZ-AP60VG е идеалното решение, което ще отговори на вашите нужди и изисквания.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!