Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK + MUZ-AP42VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK + MUZ-AP42VG

2509,01 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG е с елегантен дизайн и енергиен клас А++ при охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 26 кв. м. С него ще постигнете перфектната температура през всеки сезон, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-голям комфорт във вашия дом или офис. Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP са с 36 месеца гаранция.

Изчерпан

Код: 2520441bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните климатици, където енергийна ефективност и комфорт съжителстват в перфектна хармония. Представяме ви инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG, който съчетава елегантен дизайн с висока производителност. Този модел е с енергиен клас А++ както при охлаждане, така и отопление, което го прави идеален избор за вашия дом или офис.

Основни характеристики на Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG

Технологията на инверторните климатици е позната със своите множество предимства. Те предлагат прецизно управление на температурата и значително намаляване на консумацията на енергия. Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG разполага с вграден Wi-Fi модул, който осигурява лесно управление и настройка дори от разстояние, благодарение на мобилното приложение.

Производителност и енергийна ефективност

С отдавана мощност на охлаждане между 0.9 и 4.5 kW и отопление между 1.3 и 6.0 kW, климатикът е способен да поддържа перфектната температура в помещения до 26 кв. метра.

Шум и комфорт

Ниските шумови нива, достигащи до 21 dB, гарантират, че климатикът работи тихо, позволявайки ви да се наслаждавате на комфорт и спокойствие, без досадни шумове. Отоплителната функция работи ефективно дори при температура на външния въздух от -15 °C.

Дизайн и размери

MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG е проектиран с внимание към детайла. Вътрешното тяло има стилен и компактен дизайн, с размери 299 x 798 x 219 mm и тегло 10.5 кг. Външното тяло е също метално и здраво, с размери 550 x 800 x 285 mm и тегло 35 кг.

Система за управление

Климатикът разполага с удобен дистанционен контрол, който позволява лесно регулиране на температурата и режима на работа. Освен това, със системата на Wi-Fi интеграция, можете да контролирате климатичната система дори от вашия смартфон.

Забележителни технологии

С иновативния хладилен агент R-32, този климатик е изключително екологичен и допринася за намаляване на глобалното затопляне. Моделът предлага и вдъхновяваща SEER стойност от 7.8, което го прави един от най-добрите на пазара.

Поддръжка и гаранция

Всички климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-AP предлагат 36 месеца гаранция, а сервизът на компанията е известен с бързата и качествена поддръжка.

Изборът на Mitsubishi Electric MSZ-AP42VGK / MUZ-AP42VG е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите за удобството и енергийния ефективност на вашето жилище или офис. Не се колебайте, а направете крачка към комфорт и удобство.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!