Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB/AOHG24KATA

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB/AOHG24KATA

4650,00 лв.

Код: AUXG24KRLB/AOHG24KATAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KRLB/AOHG24KATA е отличен избор за охлаждане и отопление на големи помещения. Благодарение на иновационната си циркулационна система, климатикът осигурява максимален комфорт, дори в най-топлите или най-студените дни. С впечатляваща енергоефективност SEER 6.10 и SCOP 4.00, този климатик не само предлага ефективна работа, но и спестява разходи за електрическа енергия.

Ключови характеристики на инверторния климатик

С висока иновация, General Fujitsu AUXG24KRLB/AOHG24KATA спечели доверието на потребителите благодарение на разнообразни технически характеристики:

Циркулационна система

Климатикът предлага нова циркулационна серия, предназначена за ефективно обслужване на големи стаи. Създаден с мисъл за максимално удобство, той осигурява равномерно разпределение на въздуха, което е ключово за комфортната атмосфера.

Енергоефективност

С енергиините си класове А++ и А+, климатикът е проектиран така, че да минимизира разходите за електрическа енергия. Инверторната технология допринася за това, като автоматично регулира мощността на устройството в зависимост от текущите нужди.

Работа в широк температурен диапазон

Един от основните плюсове на климатизатора е способността му да работи ефективно при разнообразие от външни температурни условия. Независимо дали е горещо през лятото или студено през зимата, устройството предлага устойчиво действие.

Избор на цвят на панела

Климатикът предлага опция за избор на цветове на панела, което позволява да бъде съобразен с интериора на помещението. Това го прави не само функционално, но и естетически приятно допълнение към вашето пространство.

Ползи от инсталирането на касетъчни климатици

Касетъчните климатици имат многобройни предимства, които ги правят предпочитани за бизнес и домове:

Естетически вид

Те са интегрирани в тавана, което предоставя чист и елегантен вид. Без видими компоненти, климатикът не нарушава дизайна на помещението.

Индивидуален контрол на температурата

Позволяват индивидуално регулиране на температурата за различни зони в стаята, предлагайки не само комфорт, но и альтернативни настройки за потребителите.

Продължителна работа

Съчетава се с дълготрайни компоненти и инверторна технология, климатикът обещава надеждност и дълъг експлоатационен срок, дори при интензивно използване.

Избирайки General Fujitsu AUXG24KRLB/AOHG24KATA, вие се възползвате от висококачествено решение в света на климатизацията. Неговите разнообразни функции за удобство и ефективност го правят идеален за всяко помещение.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!