Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG

4699,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG  предлага стилен дизайн, тиха работа и висок клас енергийна ефективност: А+++ на охлаждане и A++ охлаждане. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

Код: 2520695bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG е идеалният партньор за комфорт в дома. С иновативен дизайн и висок клас енергийна ефективност, този климатик предлага всичко необходимо за уютна атмосфера. От плъзгащите се ламели, контролиращи потока на въздуха, до специалния Plasma Quad Plus филтър, който гарантира безупречна чистота на въздуха, всичко тук е проектирано да предостави не само прохлада, но и здравословна среда.

Разлика от стандартните климатици

Много хора смятат, че климатикът просто охлажда, но с Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG няма да получите само охлаждаща функция. Този инверторен климатик идва с редица превъзходства в сравнение с традиционните климатици. Инверторната технология, с която работи, не само че спестява електрическа енергия, а също така осигурява постоянна температура в помещението. Вместо да изключва и включва, той регулира мощността си непрекъснато, което значително намалява разходите за електрическа енергия.

Дизайн и функционалност

Дизайнът на климатикът е стилен и съвременен, което го прави идеален за всякакъв интериор. Благодарение на компактните си размери, той може да се инсталира в малки и големи помещения. Вътрешното тяло е красиво оформено, а наличието на вграден Wi-Fi модул позволява управление от разстояние, дори и когато не сте в дома си. Чрез приложението можете да настроите желаната температура, без значение къде се намирате.

Технология на филтриране

Plasma Quad Plus филтърът е основна характеристика на този климатик. Този мощен филтър не само улавя прах и алергени, но също така неутрализира вируси и бактерии, предоставяйки ви чист въздух. Във времена на глобални здравни предизвикателства, значението на чистия въздух е по-ценно от всякога. Този климатик е идеалното решение за домакинства с деца и чувствителни към алергии хора.

Енергийна ефективност и работни параметри

Климатикът Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG има изключителен енергиен клас А+++ за охлаждане и А++ за отопление. Това означава, че не само пестите енергия, но и правите съзнателен избор за опазване на околната среда. С консумацията на електрическа енергия до 1.38 kW за охлаждане, климатикът осигурява охладителна мощност от 6.0 kW. Системата предлага и отлична производителност при отопление, с мощност от 8.2 kW при минимално потребление от 1.48 kW.

Работни температури

Климатиците от този тип работят безупречно в широк температурен диапазон. При охлаждане, те функционират при температура от -10 до 46 градуса по Целзий, а при отопление, от -15 до 24 градуса. Тази способност да функционират в екстремни условия е още една предпоставка за избор на климатик Mitsubishi Electric.

Обслужваема площ

С площ до 37 квадратни метра, климатикът е подходящ за различни помещения. Това го прави иделен както за малки апартаменти, така и за по-големи стаи. Независимо от размера на помещението, можете да разчитате, че климатикът ще поддържа желаната температура и комфорт.

Гаранция и поддръжка

Mitsubishi Electric предлага 36 месеца гаранция, която е допълнително спокойствие за клиентите. Обслужването на климатик няма да бъде проблем, тъй като компанията предлага надеждни сервизни услуги и поддръжка. Преди да инсталирате климатик, е важно да се уверите, че всичко е правилно и безопасно настроено, за да се използва максималната му ефективност.

Настройка на климатик

Процесът на инсталиране на този климатик е много прост. Специализираните техници на Mitsubishi Electric предлагат професионални услуги, които осигуряват бърза и безопасна инсталация. След инсталирането, вашето ново устройство ще бъде готово за работа и веднага можете да се насладите на прохлада и комфорт.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGV + MUZ-LN50VG е изключително енергийно ефективно, надеждно и стилно решение за вашия дом. Независимо дали искате да охладите или отоплите помещението, можете да разчитате на висококачествена и постоянна производителност. С гаранция за надеждност и лекота на обслужване, този климатик определено е разумно вложение в комфорт и уют на дома.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!