Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KVLA/AOHG24KATA

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KVLA/AOHG24KATA

4150,00 лв.

Код: AUXG24KVLA/AOHG24KATAbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG24KVLA/AOHG24KATA е идеалното решение за охлаждане и отопление на вашите пространства. Тази иновационна климатична система съчетава в себе си стилен дизайн и технологични предимства, които я правят перфектен избор за всяко помещение! През последните години, инверторните технологии станаха стандарти в климатизацията, тъй като предлагат значителни предимства по отношение на енергийна ефективност и комфорт.

Какво представлява инверторният климатик?

Инверторните климатици, в сравнение с традиционните, предлагат адаптивно регулиране на мощността. Това означава, че те могат да работят на различни скорости, в зависимост от нуждите на помещението. При наличие на ниска температура, инверторът ще работи с ниски обороти, подпомагайки плавно и комфортно затопляне или охлаждане. С AUXG24KVLA/AOHG24KATA можете да настроите климатизацията си да работи при температури, достигнувани за пределите на съществуващите традиционни климатични системи.

Екологосъобразен хладилен агент R32

С правильния подход към опазването на околната среда, General Fujitsu е избрал да използва хладилен агент R32, който е известен със своите свойства за намаляване на глобалното затопляне. В комбинация с инверторната технология, R32 осигурява оптимална ефективност при работа, спестявайки енергия и същевременно съхранявайки нашата планета.

Стилен и компактен дизайн

Монтажът на климатици влиза в нова ера – с компактен и стилен дизайн, панелът на AUXG24KVLA/AOHG24KATA е готов да поднови интериора ви. Неговият изчистен вид ще се впише безпроблемно в атмосферата на всяко помещение, без значение от стила на интериора. Окаченият таван е перфектната опция за дома или офиса, където пространството е ограничено, а естетиката е важна.

Технология за Wi-Fi управление

С функционалността за Wi-Fi управление, вие ще можете да настройвате температурните условия на вашия климатик от всяка точка на света с помощта на телефона или компютъра си. Благодарение на интеграцията с UTY-TFSXJ3, получавате контрол над цялата инсталация чрез мобилно приложение, което позволява не само сервиз, но и автоматизация на работата на климатика.

Предимства на AUXG24KVLA/AOHG24KATA

Този модел идва с редица предимства, които ще направят живота ви по-удобен и комфортен:

  • Енергийна ефективност: Спестявайте от сметките за електричество с инверторен климатик.
  • Ниско шумово ниво: Работете и релаксирайте в тишина, без странични шумове.
  • Лесен монтаж: Установявайте и задържайте климатичната система за кратко време.
  • Персонализирани настройки: Настройте желаната температура по ваши индивидуални нужди.

Не пропускайте да се насладите на свободата да регулирате климата във вашия дом или офис, благодарение на чистия и иновационен дизайн на инверторния климатик General Fujitsu AUXG24KVLA/AOHG24KATA. Нашата цел е вашето максимално удовлетворение, комфорт и спестяване на ресурси!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!