Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGB + MUZ-LN50VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VGB + MUZ-LN50VG

4699,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG  предлага стилен дизайн, тиха работа и висок клас енергийна ефективност: А+++ на охлаждане и A++ охлаждане. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

Код: 2520610bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG е иновация в света на климатизацията, който комбинира елегантен дизайн с високата енергийна ефективност и модерни технологии за контрол на температурата. Този климатик се отличава с A+++ клас на енергийна ефективност при охлаждане и A++ при отопление, което го прави идеалният избор за собственици, които търсят не само комфорт, но и икономия на енергия.

Предимства на инверторния климатик Mitsubishi Electric

С инверторната технология на Mitsubishi Electric, енергийна ефективност и тиха работа се комбинират, предоставяйки Ви оптимален комфорт в дома. Уникалният Plasma Quad Plus филтър осигурява свеж въздух, премахвайки вируси и алергени, като по този начин подобрява качеството на въздуха, който вдишвате. Всичко това е допълнено от вградения Wi-Fi модул, който Ви позволява да контролирате температурата от разстояние направо чрез Вашия смартфон.

Основни функции на модела MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG

Wi-Fi модул в комплекта да
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.0 / 5.0 / 6.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) – / 1.38 / – kW
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление) 205 / 1369 kWh

Как да изберете подходящ климатик за Вашия дом?

При избора на климатик е важно да се вземат предвид различни фактори като размер на помещението, изолация, климатични условия и лични предпочитания. Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN50VG / MUZ-LN50VG е идеален за помещения до 37 кв. м., предоставяйки ефективно охлаждане и отопление, независимо от времето навън.

Специални технологии, които предлагаме

„3D i-see“ сензорът ни позволява да зададем прецизна температура и да осигурим равномерно разпределение на въздуха, докато двойните ламели предлагат допълнителен контрол на въздушния поток. Надеждното функциониране на компресора Mitsubishi осигурява дълготрайност и безпроблемна работа, независимо от температурните условия.

Дизайн и естетика

Климатикът има стилен и модерен вид, който се вписва перфектно в интериора на всяко съвременно жилище. Чистите линии и компактните размери позволяват инсталацията му на всякакви стени без да нарушават естетиката на помещението.

Подробна информация за продукта

Климатикът работи при температури от -10 °C до +46 °C за охлаждане и от -15 °C до +24 °C за отопление, което го прави достъпен и функционален в разнообразни климатични условия. Гаранцията от 36 месеца осигурява допълнителен мир на ума за потребителите.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!