Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA/AOHG18KATA

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA/AOHG18KATA

3650,00 лв.

Код: AUXG18KVLA/AOHG18KATAbc Категория:

Описание

Когато избирате инверторен климатик, важно е да се уверите, че получавате най-доброто качество на пазара. Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA/AOHG18KATA не само предлага елегантен и модерен дизайн, но и е проектиран да предоставя максимален комфорт в помещението, в което се използва.

Предимства на инверторния климатик General Fujitsu

Тази иновационна система за климатизация идва с множество предимства, които я правят идеалния избор за вашия дом или офис. Ето някои от основните предимства:

1. Нисък енергиен клас

Инверторният климатик AUXG18KVLA/AOHG18KATA е с енергиен клас A++ и предлага SCOP – 3,9 A и SEER – 6,1 A++. Това означава, че ще спестите значителна сума от сметките за електричество, като същевременно осигурите оптимална комфортна температура.

2. Работа при ниски температури

Компанията Fujitsu е известна със своите технологии, които осигуряват работа на климатичната система дори и при ниски температури. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфортна вътрешна температура, независимо от условията навън.

3. Екологосъобразен хладилен агент

С хладилен агент R32 климатикът е проектиран да бъде по-екологичен и по-малко вреден за озоновия слой в сравнение с предишните модели. Също така, R32 има по-добра енергийна ефективност, което означава, че той ще работи по-ефективно от обикновените хладилни агенти.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA/AOHG18KATA е изключително лесна благодарение на компактен и стилен дизайн на панела. Можете да се насладите на спокойствието, знаейки, че вашата климатична система може да бъде инсталирана в окачен таван, без да заема допълнително пространство.

4. Опция за WI FI

С опцията за WI FI можете да управлявате своя инверторен климатик дистанционно чрез смартфона си. Това прави контролирането на температурата у дома още по-удобно и удобно, независимо от вашето местоположение.

5. Стилен дизайн

Компактният и стилен дизайн на климатичния панел не само, че се слепва с интериора на помещението, но и добавя нотка елегантност в него. Дизайнерите на Fujitsu са се погрижили да съчетаят функцията с естетиката.

6. Подходящ за различни помещения

Климатикът е идеален както за жилищни, така и за офис помещения. Благодарение на своята мощност и ефективност, той може да охлади или отоплява пространства с различни размери, предоставяйки комфортна температура навсякъде, където е инсталиран.

Резюмирайки, инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUXG18KVLA/AOHG18KATA не предлага само невероятна ефективност и спестявания на разходи, но и елегантен външен вид. Доволните потребители ще оценят неговото безпроблемно функциониране и функциите, които подобряват качеството на живот.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!