Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA/AOHG09KATA

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUXG09KVLA/AOHG09KATA

2950,00 лв.

Код: AUXG09KVLA/AOHG09KATAbc Категория:

Описание

Въведение в инверторните климатични системи

С напредъка на технологиите и все по-голямото внимание към енергийна ефективност, инверторните климатични системи стават предпочитани сред потребителите. Инверторният климатик касетъчен модел General Fujitsu AUXG09KVLA/AOHG09KATA предлага множество предимства и иновации, които го поставят на водеща позиция в света на климатичната техника.

Защо да изберем инверторен климатик?

Има множество причини, поради които инверторните климатични системи са предпочитани пред традиционните. Сред основните предимства са:

Енергийна ефективност

Инверторните технологии се основават на принципа на променлива мощност, което означава, че климатикът регулира скоростта на компресора в зависимост от текущата температура. Това позволява спестяване на енергия и по-ниски сметки за електричество, особено при дългосрочна употреба.

Комфорт

Системата поддържа постоянна и приятна температура, избягвайки резките промени, характерни за традиционните климатици. Това е особено ценно за хора с алергии или чувствителност към температурата.

Тишина

Инверторните климатични системи работят по-тихо от стандартните модели. Това е значително предимство, особено в спални, офиси или места, където тихата обстановка е от съществено значение.

Характеристики на General Fujitsu AUXG09KVLA/AOHG09KATA

Този инверторен климатик е проектиран с фокус върху естетиката и функционалността, предлагащ следните ключови характеристики:

Компактен и стилен дизайн

С елегантния си вид, климатикът лесно се интегрира в интериора на всяко помещение, без да нарушава визуалния баланс на пространството.

Работа при ниски температури

Дизайнът на системата позволява работа при ниски температури, което я прави идеален избор за области с по-суров климат.

Енергийни класове

С енергиен клас SCOP – 4,0 A+, SEER – 6,2 A++, климатикът осигурява висока енергийна ефективност, което е изключително важен фактор за потребителите, с оглед на нарастващите цени на енергията.

Екологосъобразен хладилен агент R32

Използването на хладилен агент R32 не само повишава ефективността на системата, но и минимизира влиянието върху околната среда, което е много важно в днешно време.

Допълнителни функции

Климатикът предлага и опция за WiFi свързаност (UTY-TFSXJ3), позволяваща дистанционно управление и настройка на системата чрез мобилни приложения.

Лесно инсталиране и поддръжка

Касетъчният климатик е проектиран за лесен монтаж в окачен таван, което го прави идеален за офис пространства и търговски обекти.

Заключение

Избирайки инверторния климатик General Fujitsu AUXG09KVLA/AOHG09KATA, получавате комбинация от стил, комфорт и енергийна ефективност, което го прави отличен избор за всяко помещение. Инвестицията в такава система означава дългосрочни ползи за вас и околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!