Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG

6299,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VG / MUZ-LN60VG предлага стилен дизайн, тиха работа и висок клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане – А++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

Код: 2520696bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG е перфектният избор за Вашия дом или офис, особено ако търсите комбинация от стил, тиха работа и висока енергийна ефективност. Този климатик е проектиран да бъде елегантен и модерен, като в същото време осигурява оптимален комфорт благодарение на иновационни функции. С енергиен клас А++, Вие не само че спестявате от сметките си за електричество, но и допринасяте за устойчивото развитие на околната среда.

Предимства на Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG

Едно от основните предимства на инверторните климатици е както тяхната способност да регулират мощността си в зависимост от нуждите на помещението, така и факта, че те работят по-тихо в сравнение с традиционните модели. Mitsubishi Electric съчетава тези предимства с уникален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии и фини микрочастици. Това прави климатика отличен избор за хора с алергии или дихателни проблеми.

Уникален дизайн

Климатикът MSZ-LN60VGB привлича погледите с modern design, който лесно се вписва в различни интериори. Неговата компактност е идеална дори за малки помещения. С минималистичния си стил, той предоставя не само функционалност, но и естетическа стойност за вашето пространство.

Технологии на Mitsubishi Electric

Инверторният климатик е оборудван с Wi-Fi модул, който позволява отдалечено управление чрез мобильни приложения. Сензорът 3D i-see автоматично регулира температурата и въздушния поток, осигурявайки максимален комфорт без Вашата намеса.

Спецификации на продукта

Отдавана мощност и енергийна ефективност

Климатикът предлага отдавана мощност между 1.4 до 6.9 kW за охлаждане, а за отопление – между 1.8 до 9.3 kW. Сезонният коефициент на охлаждане SEER е 7.5, а отоплителният SCOP – 4.6, което гарантира, че той работи ефективно.

Работни условия

Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB е проектиран да работи в диапазон от -10 до 46 °C по време на охлаждане и от -15 до 24 °C при отопление, което го прави идеален за различни климатични условия.

Промени в качеството на въздуха

С Plasma Quad Plus филтъра, климатикът работи активно за подобряване на качеството на въздуха в помещението. Тази технология е особено полезна, когато става въпрос за замърсители и алергени, които могат да предизвикат здравословни проблеми.

Лесна инсталация и поддръжка

Инверторният климатик е проектиран да бъде лесен за инсталиране и поддръжка. Независимо дали трябва да свържете дирекно климатичната система в нова сграда или да замените съществуваща единица, процесът е бърз и не усложнен.

Заключение

В допълнение към всичките си функции и предимства, Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGB + MUZ-LN60VG напълно отговаря на съвременните нужди за комфорт и икономия на енергия. Неговият стилен дизайн, иновации и качество превръщат този климатик в един от най-добрите на пазара. Не само че ще се радвате на комфортна температура целогодишно, но и ще усещате разликата в качеството на въздуха във Вашия дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!