Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG45KRTA/AOHG45KATA

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG45KRTA/AOHG45KATA

7100,00 лв.

Код: ABHG45KRTA/AOHG45KATAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG45KRTA/AOHG45KATA е идеалното решение за охлаждане и отопление на вашите домашни или офисни пространства, представяйки добър баланс между ефективност и естетика. Със своите иновативни технологии и елегантен дизайн, този климатик е създаден да удовлетворява всички ваши нужди.

Технически характеристики на инверторния климатик General Fujitsu

Климатикът ABHG45KRTA/AOHG45KATA е проектиран с фотоничен инвертор, който осигурява оптимално управление на температурата и енергийна ефективност. Този модел работи отлично при ниски външни температури до -15°C, предоставяйки надеждно решение за всеки сезон.

Ефективност и икономичност

Системата на климатичната техника е проектирана с акцент на енергийна ефективност, поради което ABHG45KRTA/AOHG45KATA е с клас на енергийна ефективност A++. Това означава, че разходите за енергия ще бъдат минимални, дори и при интензивна употреба.

Лесен монтаж и поддръжка

Инверторният климатик е проектиран да позволява гъвкав монтаж и лесно обслужване, което го прави идеален избор за всякакви пространства. Стандартната инсталация е бърза и ефективна, а поддръжката е опростена, благодарение на интуитивния дизайн.

Широк въздушен поток

С системата за широк въздушен поток климатикът разпределя хладния въздух равномерно, което осигурява комфортна атмосфера във всяка част на помещението. Разширената способност за управление на въздушния поток гарантира, че не се получават студени точки в стаята.

Защо да изберете климатика General Fujitsu?

Когато избирате климатик, важно е да вземете предвид марката, реномето и технологията. General Fujitsu е известен производител на климатици, който предлага надеждни продукти с дълъг живот.

Гаранция и обслужване

Слизането на инвестицията в климатик е важен аспект за всеки клиент. General Fujitsu предлага органично обслужване, което предполага дългосрочна поддръжка и гаранция на продуктите си. Сервизното обслужване е налично и лесно достъпно. Можете да се свържете с нас за информация относно сервиз на климатици.

Съвременен дизайн

Дизайнерският елемент на инверторния климатик ABHG45KRTA/AOHG45KATA е допълнителен плюс. Той е спокойно стилен и може да се впише във всеки интериор, независимо дали става въпрос за класически или модерен стил.

Здравословен климат в помещението

Системата за филтрация на въздуха е проектирана да осигурява чист и свеж въздух в помещенията. Чистият въздух е основен фактор за здравословна атмосфера, особено в закрити пространства.

Ако желаете да се насладите на пълен комфорт, без компромиси с качеството и ефективността, инверторният климатик General Fujitsu ABHG45KRTA/AOHG45KATA е верният избор. За повече информация относно нашия сервиз за климатици, моля, посетете тук.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!