Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG36KRTA/AOHG36KATA

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG36KRTA/AOHG36KATA

6100,00 лв.

Код: ABHG36KRTA/AOHG36KATAbc Категория:

Описание

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG36KRTA/AOHG36KATA е идеалният избор за вашия дом или офис, особено в днешно време, когато стремежът към оптимален комфорт и енергийната ефективност са на преден план. С неговия елегантен дизайн и способности за вертикален монтаж, този климатик не само, че изглежда стилно, но и осигурява ефективно охлаждане и отопление на вашето пространство.

Защо да изберете таванен инверторен климатик?

Таванните климатици имат множество предимства, които ги правят перфектно решение за всякакви помещения. От офис пространства, където работата на служителите трябва да бъде оптимизирана, до домове, където комфорта на семейството е от основно значение.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на инверторните климатизатори е на завидно ниво. Моделът General Fujitsu ABHG36KRTA/AOHG36KATA не само, че спестява енергия, но и намалява количеството на въглеродните емисии. При работа при ниски външни температури до -15°C, той гарантира, че вашият дом ще остане топъл през зимата, без да увеличава сметките ви за електричество.

Гъвкав монтаж и лесно обслужване

Ще оцените гъвкавия монтаж на този климатик. Независимо дали имате ограничено пространство или просто искате да спестите място, той предлага разнообразие от монтажни опции. Обслужването му е лесно, благодарение на интуитивния дизайн и инструкции включени в пакета.

Технически характеристики на ABHG36KRTA/AOHG36KATA

Следващите характеристики подчертават защо този климатик е на върха на класацията:

  • Работа при температури до -15°C
  • Широк въздушен поток с голям обсег за максимално охлаждане/отопление
  • Елегантен и ненатрапчив дизайн
  • Лесен за инсталиране и поддържане

Всичко това го прави отличен избор за всяко помещение, независимо дали е за работно или домашно използване.

Преимущества на инверторната технология

Инверторната технология значително увеличава комфорта и производителността на климатиците. Нейната основна функция е да регулира мощността на компресора на базата на моментната нужда от охлаждане или отопление, което означава, че температурата в помещението остава постоянна и комфортна, без резки колебания.

Подбор на климатик

При избора на климатик е важно да се вземат предвид размерът на помещението и вашите специфични нужди. ABHG36KRTA/AOHG36KATA е идеален за по-големи пространства, благодарение на неговите капацитети.

Не пропускайте да се запознаете с допълнителните услуги, които предлагаме, включително монтаж и профилактика на климатиците!

В заключение, поставянето на климатик като General Fujitsu ABHG36KRTA/AOHG36KATA в дома или офиса ви ще ви зарадва с комфорт и енергийна ефективност. Изберете правилния климатик днес!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!