Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

GREE GEH18AA МУЛТИ ПОДОВО

GREE GEH18AA МУЛТИ ПОДОВО

940,00 лв.

Код: 2550040bt Категория:

Описание

Въведение

Климатизацията в домашната и бизнес среда играе изключително важна роля в осигуряването на комфорт и спокойствие. С повишаващите се температури през лятото и желанието за уютно място през зимния сезон, изборът на правилния климатик е от съществено значение. Моделът GREE GEH18AA МУЛТИ ПОДОВО е решение, което съчетава иновации и мощност.

Основни характеристки на GREE GEH18AA МУЛТИ ПОДОВО

GREE е известен производител на климатични системи и техният модел GEH18AA е проектиран с мисъл за потребителя. Този модел предлага:

Енергийна ефективност

С GREE GEH18AA можете да се радвате на ниски сметки за електричество благодарение на високата енергийна ефективност A++.

Тихо работно ниво

Тихата работа на климатика е от съществено значение за вашето спокойствие. С шум на работа под 25 dB, GREE GEH18AA функционира без да нарушава вашия уют.

Интелигентни функции

Моделът предлага множество интелигентни функции, като дистанционно управление и автоматичен режим на работа, което позволява персонализиране на вашия комфорт.

Вътрешно тяло

Вътрешното тяло на GREE GEH18AA е проектирано да бъде не само ефективно, но и естетически приятно. С минималистичен дизайн, то се вписва безпроблемно във всеки интериор.

Лесна инсталация

Отличителна черта на този климатик е лесната му инсталация. Уредът е лесен за монтаж, като не изисква специализирани умения.

Филтри за пречистване на въздуха

GREE GEH18AA е оборудван с авангардни филтри, които пречистват въздуха от вредни частици и алергени, осигурявайки ви здравословна атмосфера.

Външно тяло

Външното тяло на климатичната система е проектирано да устои на неблагоприятни метеорологични условия, гарантирайки дълъг живот и ефективна работа.

Стилна визия

Семплият, но стилен дизайн на външното тяло гарантира, че то не само ще работи добре, но и ще изглежда приятно на вашия дом.

Ниска консумация на енергия

Смесването на висока производителност и ниска консумация на енергия прави GREE GEH18AA идеален избор за всеки дом или офис.

С GREE GEH18AA, вие получавате максимално удобство в климатизационния сектор. Възможността да настроите вашата климатична система според вашите нужди, спестявайки енергия и пари, е основен приоритет за всеки потребител, който търси качество и надеждност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!